131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

23 Şubat 2018, Cuma 06:42

     


Geçtiğimiz haftalarda Aliağa Emniyet İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yasin Uğurtaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Uğurtaş’ı MHP Aliağa İlçe Teşkilatı ile DSP Aliağa İlçe Teşkilatı ziyaret etti.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Foça’dan Aliağa’ya terfien tayin olan Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’a ziyaretler sürüyor. Uğurtaş’ı MHP Aliağa İlçe Teşkilatı ile DSP Aliağa İlçe Teşkilatı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. MHP’nin ziyaret heyetinde İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’in yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri Mehmedali Özkurt ve Altan Yıldırım yer aldı. MHP heyeti, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Yasin Uğurtaş’ı görevinin hayırlı olması temennilerini iletti. Sohbet havasında geçen ziyarette MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirterek Emniyet Müdürü Uğurtaş’a görevinde başarılar diledi. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ise ziyaretten memnun olduğunu belirterek, MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve beraberindeki partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’a bir ziyaret de DSP Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan geldi. DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık ve beraberindeki partililer, Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunurken, yeni görevinde başarı dilediler. İlçe halkının huzuru ve güvenliği için emniyet güçlerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, Uğurtaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü Uğurtaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek polis, vatandaş ve kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak Aliağa halkının huzuru için gayret göstereceklerini söyledi.

(NİMET ERGÜN-VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler