131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALFA ROMEO TUTKUNLARI ÇANDARLI'DA BULUŞTU

23 Mart 2017, Perşembe 07:14

     


Sosyal medyadaki "Alfa Romeo Fun Club" üyeleri Türkiye genelinden 50'nin üzerindeki araç ve sahibinin katılımıyla Çandarlı'da buluştu.

Yılın belirli zamanlarında sosyal medya üzerinden haberleşerek farklı etkinlikler gerçekleştiren "Alfa Romeo Fun Club" üyeleri bu defa da Aliağa ve Çandarlı'da bir araya geldi. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 50'nin üzerinde Alfa Romeo tutkunu, Aliağa Hacıömerli Mahallesi'nde bulunan Mavi Köşe'de buluşup yemek yedi. Araç sahipleri buradan da konvoy oluşturarak Çandarlı'ya geçti. Çandarlı'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezen gruba, "Alfa Romeo Fun Club" sayfasının yöneticileri tarafından sponsorlardan gelen çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan "Alfa Romeo Fun Club" Kurucusu ve Yöneticisi Özfen Kölgeli, "Alfa Romeo Fun Club olarak 2008 yılından bu yana sosyal medya üzerinden haberleşerek yılda 3-4 defa buluşuyoruz. Artık bir aile gibi olduk. 19 Mart Pazar günü de Çandarlı'da bir araya geldik. Türkiye genelinden 50'ye yakın Alfa Romeo sahibiyle önce Hacıömerli Mavi Köşe'de buluşup yemek yedik. Ardından da konvoy oluşturarak Çandarlı'ya geçtik. Çandarlı'yı gezdikten sonra Fun Club üyelerimize çekilişle hediyeler verdik. Etkinliğimize; Alfa Romeo Fun Club üyelerinin yanı sıra, Alfa Romeo Denizli, Alfa Teknik Servis, İzmir İlkin Erel Otomotiv, Antalya Eken Otomotiv, Denizli Kardeşler Otomotiv'den katılım oldu. Mayıs'ın ilk haftasında güney Ege'de bir araya geleceğiz. Ağustos ayında da İstanbul'da buluşmayı planlıyoruz." dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler