131019098
26 Nisan 2024, Cuma

KAĞITTAN SEPETLER NARLIDERE’DE

23 Kasım 2016, Çarşamba 06:14

     


Kağıttan Sepetler Projesi ile adından söz ettiren Aliağa Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği, ünlü Sanatçı Seyyal Taner’in de konuk olduğu Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nun 2016-2017 sezon açılışı konserinde stant açtı.

Türkiye’de ilk kez kurulan Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu önceki akşam verdiği 2016-2017 sezon açılışı konseri ile yoğun ilgi gördü. Konuk sanatçı olarak Seyyal Taner’in katıldığı gecenin sunuculuğunu Hakan Eren, koro şefliğini de Ferda Yılmaz üstlendi. Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu sezon açılış konserinde misafir sanatçı Seyyal Taner’in 1976 yılından bugüne tüm şarkılarını seslendirdi. Seyyal Taner’in sahneye çıkıp kendi şarkılarını söylemesi ile birlikte konser salonunu dolduran müzikseverler ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Seyyal Taner’e 2016-2017 sezon açılışı konserine katıldığı ve yaşattığı muhteşem müzik ziyafeti için Narlıdereli müzikseverler adına teşekkür etti.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Konserin düzenlendiği Narlıdere AKM’de, Aliağa Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği , ‘Kağıttan Sepetler Projesi’ kapsamında ürettikleri ürünlerden oluşan bir stant açtı. Dernek Başkanı Berrin Argunhan ve kursiyerler, Sanatçı Zeliha Sunal’ın desteğiyle açtıkları stantta konsere gelen konuklara el emeği ürünlerin tanıtımını yaptı. Narlıdere Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri ile Koro Şefi Ferda Yılmaz açılan stant ile yakından ilgilenirken, gecenin sunucusu Hakan Eren de yaptığı anonslarla katılımcıların dikkatini atık kağıtlardan elde edilen ürünlere çekti. El emeği ürünler, konuklar tarafından büyük ilgi gördü.

PROJE DEVAM EDİYOR

Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Berrin Argunhan, resmi olarak süresi tamamlanan Kağıttan Sepetler Projesi’nin, sürdürülebilir olmasını hedefledikleri ve kadın istihdamına katkı sağlamayı amaçladıkları için süresini uzattıklarını açıkladı. Proje kapsamında çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Argunhan, el emeği ürünlerin satışından elde edilen gelirle maddi durumu iyi olmayan kız çocuklarının eğitim masraflarının karşılandığını belirtti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler