131019098
19 Mart 2024, Salı

YAHŞİ, ALİAĞA'DAKİ OKULLARI GEZDİ

24 Şubat 2017, Cuma 06:54

     


İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse'yle birlikte ilçedeki okulları ziyaret etti. Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Saka Ortaokulu'nda incelemelerde bulunan Yahşi, öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere hediyeler dağıttı.

OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Aliağa'da devam eden okul inşaatlarına da ziyaret etti. Atatürk İlkokulu'nun yanındaki okul inşaatını ve Siteler Mahallesinde devam eden Ticaret Meslek Lisesi inşaatını inceleyen Yahşi, devam eden inşaatlar hakkında bilgi aldı.

YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Aliağa'daki ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz'ı ve Belediye Başkanı Serkan Acar'ı da makamında ziyaret etti. Kaymakamlığa ziyaretinden sonra Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'ndeki toplantıya katıldı. Toplantıda okul müdürleriyle bir araya gelen Yahşi, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’nin ilçedeki eğitim durumunu anlatan sunumunu izledi. Toplantı sonunda okul müdürlerine söz veren Yahşi; sorunların çözümü için direktifler verdi.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler