131019098
19 Mart 2024, Salı

ESNAF KEFALETİN YENİ BAŞKANI YİYİTALP

24 Eylül 2020, Perşembe 07:02

     


24 yıldır Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını yapan Adal Altay, sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktı. Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, yönetim kurulu kararıyla Altay’ın yerine başkanlığa getirildi.

1996 yılından bu yana Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını yapan Adal Altay, uzunca bir süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle dün görevi bıraktı. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile aldığı karar neticesinde yönetim kurulu üyesi Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, kooperatif başkanlığına getirildi.

Adal Altay’a teşekkür etti, acil şifalar diledi

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile birlikte Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın da başkanlığını yapmaya devam edecek olan Salih Yiyitalp, görevi devralmasının ardından kooperatifin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. 24 yıldır Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını yapan Adal Altay’a teşekkürlerini ve geçmiş olsun dileklerini ileterek açıklamasına başlayan Yiyitalp, “Aliağa esnafının Adal Amcası olarak bilinen Adal Altay, yıllarca başarılı ve adaletli bir şekilde görevini yerine getirdi. Ancak bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakma kararı aldı. Kendisine acil şifalar diliyor, bu güne kadarki emekleri için de teşekkür ediyoruz. Adal Amca’dan aldığımız bu bayrağı yine aynı şekilde, odaya emek vermiş yönetim kurulu üyelerimizle, adalet ve hakkaniyetle taşıyacağız.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler