131019098
26 Nisan 2024, Cuma

TOPRAK ANAOKULU YAŞLILARI UNUTMADI

25 Mart 2017, Cumartesi 06:56

     


Aliağa Özel Toprak Anaokulu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin desteğiyle hazırlanan erzak paketleri maddi durumu iyi olmayan yaşlılara dağıtıldı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle farklı bir etkinliği hayata geçiren Aliağa Özel Toprak Anaokulu, ilçede maddi durumu iyi olmayan yaşlılar için erzak paketi hazırladı. Gerçekleştirilecek yardım faaliyeti öncesi mahalle muhtarları ile irtibata geçen Aliağa Özel Toprak Anaokulu kurucusu Serap Kaya, mahallelerdeki maddi durumu iyi olmayan yaşlıların adreslerini ve iletişim bilgilerini aldı. Okulda görev yapan öğretmenler, çalışanlar, öğrenciler ve velilerin desteğiyle mahalle muhtarlarından alınan bilgiler doğrultusunda yalnız yaşayan 30 yaşlıya dağıtılmak üzere erzak paketi hazırlandı. Hazırlanan erzak paketleri öğretmenler ve okul çalışanlarının yardımıyla yaşlıların evleri ziyaret edilerek dağıtıldı.

Gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinlik hakkında açıklamada bulunan Aliağa Özel Toprak Anaokulu kurucusu Serap Kaya, "Yaşlılar Haftası nedeniyle Aliağa'da maddi durumu iyi olmayan yaşlılarımıza sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Toprak Anaokulu olarak gıda yardımında bulunduk. Mahalle muhtarlarına başvurduk. Onlar da yardımcı oldular. Yalnız yaşayan ve bakıma muhtaç 30 yaşlıya ulaşabildik. Velilerin, öğretmenlerin, kurumun ve Aliağa Toptan Gıda'nın desteğiyle gıda paketlerini hazırlayıp dağıttık. Kalan paketleri de yine arkadaşlarımızın aracılığıyla bakıma muhtaç yaşlılarımıza dağıtacağız. Okulumuzun kuruluşundan bu yana birçok anlamlı çalışmayı hayata geçirdik. önümüzdeki süreçte de gerçekleştireceğimiz bir çok projemiz olacak." diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler