131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ÜÇ BEŞ AĞAÇ KERVANI ALİAĞA’DAN GEÇECEK

25 Ağustos 2015, Salı 11:24

     


Türkiye’de doğanın korunması adına bir araya gelen sanatçılardan oluşan ‘Üç Beş Ağaç Kervanı’ çıktığı yolculuk kapsamında Aliağa’yı da ziyaret edecek.

Praksis Müzik Kolektifi, Merhaba Sanat Tiyatrosu ve Derme Tiyatro'nun öncülüğünde bir araya gelen sanatçılardan oluşan Üç Beş Ağaç Kervanı, 23 Ağustos günü Manisa’nın Yırca köyünden çıktığı yolculuk kapsamında, Muğla, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Artvin, Burdur, Tokat, Çanakkale, Bursa ve İstanbul'un da bulunduğu toplam 20'den fazla kenti ziyaret edecek. Kervanın bu yıl ki yolcuğu; Muğla, Antalya, Mersin, Adana, Burdur, Tunceli, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Van, Artvin, Amasya, Rize, Ordu, Tokat, Sinop, Bartın, Zonguldak, Kocaeli, İstanbul, Bursa, Çanakkale, Ayvalık, Aliağa ve Kaş’ta yapılacak olan etkinliklerle sürecek.

SANATSAL ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Türkiye’nin yağmalanan doğasına karşı sanat siperi oluşturmayı amaçlayan sanatçılardan oluşan ekip, İzmir’deki etkinliklerini gerçekleştirmek üzere bu yıl Aliağa’yı da durakları arasına aldı. Müzik, tiyatro, pandomim ve çocuk etkinliklerinden oluşan ilgi çekici gösterileriyle ülkenin dört bir yanında sürdürülen ekolojik tahribata dikkat çekmek, doğa ve kent mücadelelerini sanatla beslemeyi amaçlayan Üç Beş Ağaç Kervanının bir ay sürecek olan kervanın yolculuğu 20 Eylül'de İzmir'de sona erecek. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler