131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA 3. BRİÇ BULUŞMALARINA HAZIRLANIYOR

27 Nisan 2016, Çarşamba 06:36

     


Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle, Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ‘Aliağa’da Briç Buluşmaları’ 4 Haziran Cumartesi günü Sahil Bandı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından Aliağa’da üçüncü kez düzenlenecek olan turnuva 4 Haziran Cumartesi günü 11.00 da başlayacak. Türkiye Briç Federasyonu nezaretinde gerçekleştirilecek olan turnuva iki seans halinde açık ikili sistemi ile oynanacak. Turnuvaya katılmak isteyenler www.karsiyakabric.org ve www.aliagabric.com üzerinden kayıt yaptırabilecek. Kırmızı Master Point ödüllü turnuvada ödüller: bayanlar, karışık, senyör ve genel klasmanda verilecek. “Aliağa’da Briç Buluşmaları” düzenlenecek olan ödül töreni ile sona erecek.

Türkiye Briç Federasyonu’nun tescilli üyesi olarak 2014 yılından bu yana hizmet verdiklerini söyleyen Aliağa Briç Spor Kulübü Derneği Başkanı Şeref Dinçel, derneklerinin 35 üyesi bulunduğunu belirterek amaçlarının Aliağa’da briç sporunun gelişmesini ve yayılmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Genç nesillere briçin akıl oyunu olduğunu, beynin bu sayede geliştiğini ve taze kaldığını aktarmayı amaçladıklarını söyleyen Dinçel, gerçekleştirecekleri turnuva ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan yüzlerce briç severi Aliağa’da misafir edeceklerini belirtti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler