131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLARA YENİ BİR UMUT

27 Ekim 2017, Cuma 06:45

     


Aliağa Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yönetim değişti. Gülveren Akış başkanlığında yeni dönemin başlangıcını yapan derneğin yönetim kurulunda sanayi, ticaret, eğitim ve kültür camiasında saygınlık kazanmış birçok isim yer aldı.

Aliağa’da bulunan Çocuk Bakım Evleri ile Sevgi Evleri’ne kayıtlı koruma ve bakım altında olan çocuklara destek vermek amacıyla kurulan Aliağa Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yönetim kurulu değişikliğine gidildi. Aliağa iş dünyasının önde gelen isimlerinden Gözde Saka başkanlığında 2007 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren dernek, Ekim 2017 itibariyle yeni başkanını seçti. Gülveren Akış başkanlığında yeni dönem başlangıcı yapan derneğin yönetim kurulunda Aliağa’nın sanayi, ticaret, eğitim ve kültür camiasında saygınlık kazanan birçok isim yer aldı.

DERNEĞİN İSMİ DEĞİŞECEK

Ali Özkurt, Banu Korkut, Benan Canbay, Beran Özertanlar, Cem Oğuz, Didem Şahin, Elif Mete, Elif Sevinç, Ethem Yorulmaz, Gizem Gökçen, Gülveren Akış, Hakan Şimşek, Hatice Bayramin, İlkay Özkan, Neriman Günler, Nuray Öktan, Ruken Çuhadar, Sema Yiyitalp, Yasin Çıvlan ve Zeynel Koyuncu’dan oluşan yeni yönetim kurulu, derneğin yeni ve eski üyeleri ile aktivitelerine devam edecek. Yeni yönetim ayrıca, derneğin ismini Aliağa Sevgi Evleri Çocukları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak değiştirme kararı aldı.

‘KATKI SAĞLAMAK İSTEYENLERİ DERNEĞİMİZE DAVET EDİYORUZ’

Korunmaya muhtaç çocukların hayatlarında yeni bir umut ışığı olmanın gönüllülük esasına dayanan bu birliktelikte temel amaç olduğunu söyleyen dernek başkanı Gülveren Akış, “Bizim için her bir çocuk değerli olup, hepsi sağlıklı büyüme ve gelişme, yeterli beslenme, sevgi, saygı ve şefkat görme, kaliteli eğitim alma olanaklarına sahip olmalıdır. Küçük yaşlardan itibaren çocukların gelişimi için atılan her adım bir altın değerindedir. Çocukları geleceğe hazırlamada ve topluma kazandırmada onları yürekten destekleyeceğiz. Bu değerli oluşumda yer almak ve katkı sağlamak isteyen herkesi derneğimize davet ediyoruz. Aliağa’daki çocuklarımıza yapacağımız yardımlar için şimdiden çok heyecanlıyız. Aliağalılardan desteklerini bekliyoruz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler