131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

ALİAĞA’DA ESRAR VE KOKAİN YAKALANDI

27 Kasım 2017, Pazartesi 06:57

     


Aliağa’da rutin yol kontrolleri esnasında durdurulan bir otomobilde, vites kutusuna gizlenmiş 65 gram kokain ile 5 gram esrar, dedektör köpek "Nero" tarafından bulundu.

Emniyet ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde durdurulan bir araçta, vites kutusunun içine gizlenmiş 65 gram kokain ile 5 gram esrar dedektör köpek "Nero" tarafından bulundu, gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklandı.

Kontrol noktasından geçmekte olan araçtakilerin şüpheli davranışları üzerine Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan izinle detaylı arama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kokuya duyarlı dedektör köpek "Nero" tepki vermesi üzerine otomobilin vites kutusunu söktü. Bu bölmeye gizlenmiş ve poşetlenerek satışa hazır hale getirilmiş 65 gram kokain ile 5 gram esrarın ele geçirildiği aramada araçta bulunan B.S. (36), C.K. (28), A.D. (35) ve R.S.'yi (38) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Aliağa Adliyesine sevk edilen zanlılardan suçunu itiraf ettiği öğrenilen B.S, "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklandı, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler