131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

BAŞKAN ADAYI BERK, SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

28 Ağustos 2017, Pazartesi 06:39

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Serdar Berk, Aliağa Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Önümüzdeki dönemde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde başkanlık için aday olduğunu açıklayan Berk Oto Sanayi’nin sahibi Serdar Berk, düzenlediği kahvaltılı toplantıda Aliağa Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. İki dönemdir Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulunda görev yapan Berk, yoğun katılımın olduğu kahvaltıda projelerinden de bahsetti. Esnafa hitaben yaptığı konuşmada, sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Berk, seçilmesi halinde sorunların çözümü için mücadele edeceğini vurguladı.

“İLK ÖNCE BİNAMIZI YAPACAĞIZ”

Serdar Berk, kahvaltı sonrası Küçük Sanayi Sitesi esnafına yaptığı konuşmada, “Hepinize buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na başkan adayı olduğumu biliyorsunuz. Kültür Mahallesi’nde bir tane arazimiz var. Seçilirsem İlk önce oraya hizmet binamızı yapacağız. Gerekirse aylık da almayacağız, ilk önce o binamızı yapacağız. Ben bu güne kadar hep sizin yanınızdaydım, seçilmem halinde de hep yanınızda olacağıma söz veriyorum. Herhangi bir sıkıntınızda bir telefonunuzla yanınızda olacağıma söz veriyorum. Serdar Berk sözü.” diye konuştu.

“HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”

Esnafın içinden geldiği için onların sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Serdar Berk, “Bu sorunları da tek başıma değil, hep birlikte çözeceğiz. Ben tek başıma başkan olmayacağım, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı hep beraber yöneteceğiz. Hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğiz. Ben, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı veya meclis üyeliği gibi işler de yapmayacağım. Sadece Esnaf Odası başkanlığı yapacağım ve esnafın yanında olacağım. Kimseyle de polemiğe girmiyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler