131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Çarpıcı davetiye modelleri

29 Nisan 2016, Cuma 18:46

     


Düğün, nikah, sünnet gibi özel günlerin temel unsuru olan davetiyeler, piyasada ve internet ortamında binlerce çeşidi ile kafa karıştırmaktadır. En çarpıcı ve en güzel davetiye modellerini bulabileceğiniz liva davetiye sizleri davetiye dünyasına çağırmaktadır. http://www.livadavetiye.com/urunlerimiz/  sitesinde binlerce modeli ile düğün davetiyeleri sizleri beklemektedir. En çarpıcı davetiye modelleri web sayfamızda tüm çeşitleri ile sunumdadır. Fiyatlarımız çok uygun, kağıt kalitemiz mükemmeldir. İstediğiniz ebatlarda ve şekillerde davetiye yapar ve zamanında teslim ederiz.

Şık tasarımlar, en gözde renkler ve en son trendler sitemizde bulunmakta olup, en özel günleriniz için en çarpıcı davetiyeleri sizler için üretiyoruz. İnceleyip kara vereceğiniz davetiye modelleri, 2016 yılının en gözde modelleridir. Konuklarınıza farklı dizaynı ile çarpıcı davetiyeler gönderebilir, onları şaşırtabilirsiniz. Bütçenizi düğün arifesinde fazla yıpratmadan hayalinizdeki davetiyeleri sipariş verebilir ve fazla masraftan kurtulabilirsiniz.

Liva davetiye yıllardır en gözde davetiye sitesi olarak hizmet vermektedir. Ziyaret ettiğinizde arkadaşlarınıza da tavsiye edeceğiniz sitemiz, yaptığı kaliteli davetiyelerle adından çok söz ettirmektedir. Birçok ebat ve modelin bulunduğu sitemizde siz de dolaşın ve kaliteyi en uygun fiyatlarda sipariş edin. Özel günlerinizin önemli bir parçasının unutulmaz olmasını sağlayın. Fiyat, kağıt kalitesi ve model seçeneği için hemen bizimle irtibata geçin. İster nostaljik ister güncel olsun, her modelde davetiyeyi bulacağınız sitemiz en özel gününüzde yanınızda olsun.







 
Son Eklenen Haberler