131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ENGELLİLERDEN CHP’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

30 Ağustos 2016, Salı 06:39

     


Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Artvin'de uğradığı saldırı nedeniyle CHP Aliağa İlçe Başkanlığı'na ‘geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir ve dernek yönetimi katıldı. Dernek yönetimi, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve yönetimine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle kınamak için, geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için geldik. Terör nereden gelirse gelsin karşısında olduğumuzu, bu konuda sizinle birlikte olduğumuzu beyan etmek için buradayız. 15 Temmuz’daki darbe girişimimin ardından ülke olarak birlik beraberlik içine girmişken bu saldırının gerçekleştirilmiş olması bizi dernek olarak ayrıca üzdü. Genel Başkanımıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz. İnşallah ülkemiz için hayırlı işler yapacağı kanaatindeyiz” diye konuştu.

“TERÖR AYIRT ETMEDEN HERKESİ VURUYOR”

Ziyaretlerinden dolayı Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir ve yönetimine teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz da, “Bu saldırı aslında memleketin huzuruna yapılmış bir saldırıydı. Birlik ve bütünlüğümüze yapılmış bir saldırıydı. Siyasi ayrılıklar, milliyet ayrılıkları, inanç ayrılıkları, etnik ayrılıklar üzerinden toplumu birbirine düşürmeye çalışan yapıların işleri bunlar. 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Türkiye’de siyasetin nabzı düştü. Memleket meselesi olunca herkes birlik oldu. Türkiye’nin parçalanmış tablosundan kendileri için bir şey bekleyenler bu birliktelikten rahatsız oldu. Şimdi tekrar kaldıkları yerden eylemlerine devam etmeye başladılar. Şükür ki, saldırının olduğu esnada orada bulunan güvenlik güçlerimiz uyanık davrandılar. 1 askerimiz şehit oldu, yaralılarımız var. Şehit olan askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza şifa diliyoruz. Bir şeyi bir kez daha gördük ve fark ettik ki, terör ayırt etmeden herkesi vuruyor. Biz bu ülkede terörü ortadan kaldıramazsak, birlik ve beraberliği hakim kılamazsak terörün yarın hangimizi vuracağını bilmiyoruz. Bir arada yaşama kültürünü hakim kılarak hayatımızı sürdürmeliyiz. Bunun başka çaresi yok” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler