131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ÇEVRE YOLU İHALESİNDE SONA DOĞRU

30 Eylül 2016, Cuma 06:22

     


Bakanlık ile ilgili devam eden projeleri incelemek için İzmir’e gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Menemen-Çandarlı arasındaki çevre yolunun ihalesinin Ekim ayında yapılacağını müjdeledi.

Bakanlığın projelerini incelemek için dün İzmir’e gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyol projesi ile ilgili Bakandan bilgi aldı. Akbulut, Bakan Arslan ile yaptıkları görüşmenin ardından sosyal medya hesabında, otoyol projesi hakkında ‘Aliağa'ya Ulaştırma Bakanımız ve Milletvekillerimizden müjde’ başlığıyla bir mesaj yayınladı. Akbulut, yayınladığı mesajda, “Menemen-Çandarlı arası çevre yolu ihalesi önümüzdeki ay yapılıyor ve 2018'de yolu kullanıyor olacağız. Darbe marbe fark etmez. Hizmetler son sürat devam. Yakında Aliağa'nın önemli bir sorunu ile ilgili yeni bir müjde vereceğim. Bizi izlemeye devam edin lütfen. Aliağa halkı her şeyin en iyisine layık.” İfadelerini kullandı.

“2018’DE YOLU KULLANIYOR OLACAĞIZ”

Yayınladığı mesajın ardından konuyla hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, yol güzergâhındaki kamulaştırma ile ilgili sıkıntılarını giderildiğini kaydetti. Akbulut, “Başbakanımız Binali Yıldırım, bakanlık yaptığı dönemde bu konuda gerekli talimatları vermişti. Ancak kamulaştırmalar ile ilgili sıkıntılar yaşandığı için yatırımın geç kalma durumu vardı. Ama burayla ilgili bütün sıkıntılar çözüldü. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, bizim aracılığımız ile müjdeyi verdi. Nasip olursa Ekim ayı sonuna doğru ihalesi yapılacak ve yolun yapımına başlanacak. 1,5 yıl içinde de bitirilecek, 2018’de o yolu kullanıyor olacağız.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler