131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

BERGAMA’DA ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

2 Aralık 2016, Cuma 06:53

     


Bergamalı şair Halim Yazıcı ve müzisyen Zafer Muhlis Uslu, çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdikleri Bergama’ya bir anlamda vefa borcu niteliğindeki konser ve şiir dinletisi, Bergama Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek.

İlk gençlik yılları, Bergama’nın binlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimiyle beslenen sanatçılar, şiir ve müziğin eşsiz buluşmasını, yönetmen Mutlu Polat’ın çekimlerini yaptığı ve bu geceye özel gösterilecek Şiirli Kısa Film; “CazKedisi & Kadim Pergamon” ile geceyi taçlandıracak. 

Bergama temalı şiirlerini seslendirecek olan şair Halim Yazıcı’ya, müzisyen Zafer Muhlis Uslu’nun, yine şairin şiirlerinden bestelediği ve geçtiğimiz ay piyasaya çıkan “Bu Seferlik Affedin” adlı CD’sinde yer verdiği bestelerini seslendirecek.

Sanatçılara bu akşam için özel olarak oluşturulan grupta; bas gitarda Taner Ersoy, davulda Sunay Ersoy, gitarda Cem Şengül, klavyede ise Gökhan Uzunlar eşlik edecek.Etkinlik, 3 Aralık Cumartesi günü, saat 20.30’da Bergama Belediyesi’nin geçtiğimiz ay hizmete açtığı BerKM Bergama Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sanatçılar, konser ve dinletinin sonunda kitap ve CD’lerini imzalayacak. Etkinliğe İzmir’den katılmak isteyenler için Mavişehir İZBAN aktarma istasyonundan saat 17:00’de gidiş-dönüş için araç kaldırılacak.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler