131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ROBOTTAN SEVGİLİ OLUR MU?

7 Mayıs 2016, Cumartesi 06:19

     


'Robot Aşkım' oyunuyla turnede olan Komedi Türkiye Birincisi Tuğçe Karabayır ve Yetenek Sizsiniz Finalisti Erkan Karadeniz'i Aliağa'da bu akşam Erşan Park Sinema Salonu'nda sergileyecekleri oyunlarından önce yakaladık ve küçük bir söyleşi gerçekleştirdik.

Aliağa Ekspres: Biraz kendinizden bahseder misiniz?

Erkan KARADENİZ: 2007 yılında kurduğumuz Finitolar grubuyla ilk sahnemizi 2008 şubat ayında gerçekleştirdik. Bu zamana kadar 100'ün üzerinde oyun sahnelemiş, 6 kısa film, 2 video klip, 2 tanıtım filminde yer aldıktan sonra bizim için Yetenek Sizsiniz süreci başladı.

Aliağa Ekspres: 'Öğrenci Evi' skeci serisiyle Yetenek Sizsiniz'de finale kadar yükseldiniz. Bu süreç sonrasında mesleki hayatınız nasıl etkilendi?

Erkan KARADENİZ: Tv8'de Akademi isimli programla televizyona ilk adımımızı attık. Daha sonra Tuğçe'nin Komedi Türkiye'deki şampiyonluğu televizyonda kalıcı olabilmek adına önemli bir adımdı. En son Tuğçe'yi Show TV'de 3g isimli programla gördük ve çok başarılı performans sergiledi. Şimdi de robot aşkım isimli oyunla turnedeyiz. Türkiye'nin dört bir köşesine gidiyoruz. Çok güzel geçiyor.

Aliağa Ekspres: Bize biraz da bu akşam sergileyeceğiniz 'Robot Aşkım' oyunun anlatır mısınız?

Erkan KARADENİZ: Oyun sevginin doğal olduğunda zorluğunu, hormonluyken aldatıcı güzelliğini, "Türk örf ve adetlerine uyan bir robottan sevgili olur mu?" sorusunun cevabını kendinizden bir şeyler bulacak şekilde farklı bir mizahla anlatıyor... Yani oyunun ana fikri "insanlar robotlaşırken,robotlar neden insanlaşmasın”. Tüm Aliağalıları bu akşam saat 20,30'da oyunumuza davet ediyoruz.

(BÜLENT PINARBAŞI)







 
Son Eklenen Haberler