131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ASEV ORKESTRASI’NDAN MÜZİK ZİYAFETİ

20 Mayıs 2017, Cumartesi 06:26

     


Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Orkestrası müzikseverler için muhteşem bir konser verdi. Müzisyenler seslendirdikleri parçalarla Aliağalılara keyifli bir gece yaşattı.

Aliağa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Parkta, Sokakta, Sanat Aliağa’da’ etkinlikleri kapsamında Avcı Ramadan Çocuk Oyun Rekreasyon Alanı’nda sahne alan ASEV orkestrası, Aliağalılara müzik ziyafeti sundu. Davulda Servet Dirican, basgitarda Murat Kosacı, kemanda Samet Kayhan, klasik gitarda Murat Tülüoğlu, Klavyede Ali Yıldırım, elektrogitarda Tuğrul Çimen, bağlamada Onur Haskan, vokalde Hande Ülker Şen ile Onur Yılmaz’ın yer aldığı orkestra dinleyenleri kendine hayran bıraktı. Hande Ülker Şen, Onur Yılmaz ve Onur Haskan'ın seslendirdiği parçalar müzikseverlerin içini ısıttı.

“SEZON BOYUNCA BURADA OLACAĞIZ”

Sahne almaktan, şarkı söylemekten ve Aliağalılarla birlikte olmaktan çok büyük keyif aldıklarını ifade eden ASEV Orkestra Şefi Onur Yılmaz, “Yaz sezonu boyunca da burada olacağız. Konserlerimize devam edeceğiz. Soğuk havaya rağmen bu akşam bizleri yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler