131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AĞIR İLE ARAFTA...

22 Mart 2017, Çarşamba 06:15

     


Gazeteci, Fotoğraf Sanatçısı Serdar Ağır'ın dördüncü kişisel fotoğraf sergisi “Araf”, 25 Mart Cumartesi sanatseverlerle buluşacak.

Türkiye'nin farklı noktalarında “a’rafta” kalmış insan portreleri, mekanlar ve anlar, Ağır'ın objektifinden Bornova A’rafta Kafe'de sanatseverlerle buluşacak. Zamanın insan üzerindeki izlerini anlatan ve Serdar Ağır'ın 34 yıllık gazetecilik geçmişinden süzülen fotoğraflar bir anlamda Türkiye'nin bugünlere nasıl geldiğini gözler önüne seriyor. 1982'den bu yana gözlemlerini, yaşanmışlıkları fotoğraf karesine sığdırmaya çalışan Ağır, “Yaşamak, hergün bizi biraz daha çevreleyen umutsuzlukların ortasında varolma savaşı değil midir?” diyor.

Serdar Ağır kimdir?

1966 doğumlu Serdar Ağır, 1983 yılında mesleğe ilk adımını İzmir Ticaret gazetesinde attı. 1988 yılında Cumhuriyet gazetesine geçen Ağır, montaj, pikaj, karanlık oda, foto muhabirliği, yazıişlerinde sayfa sekreterliği, gece yazıişleri sorumluluğu ve görsel yönetmenlik görevlerinde bulundu. Ardından Ege’de Sekizincigün, Yenigün, Milliyet, Ege Telgraf gazetelerinde Görsel Yönetmen ve Yazı İşleri Müdürü olarak çalıştı. Ağır, bölgede yayın yapan birçok gazeteye kuruluş aşamalarında destek vermiştir. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler