131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Parazit çayı nedir? nasıl yapılır?

15 Mart 2017, Çarşamba 17:05

     


İnsanların günlük yaşamını olumsuz etkileyen bu organizmalar vücutta olduklarını belli edecek bazı belirtiler gösterir.

Parazitler, vücutta direnci düşüren, bağışıklık sistemini zayıflatarak hastalıklara sebep olan organizmalardır. Potasyum, çinko, manganez, selenyum gibi vücutta olması gereken vitaminlerin eksikliğine yol açtığı için hormon bozukluğu ve dengesizliğine de sebep olur. Karaciğer safra kesesi, pankreas ve bağırsaklar gibi organları da son derece olumsuz etkiler ve bunların yanı sıra alerjik reaksiyonlara sebep olur. Bu nedenle parazitleri hayatımızdan çıkarmamız gerekmektedir. Genellikle kış aylarında daha fazla vücudumuzda dolaşmalarının yanı sıra çoğu zaman karşımıza çıkmaktadır. Parazitlerden korunmak için kişisel temizliğimize dikkat ettikten sonra parazit çayı kullanabiliriz. Bunlar anti parazit özelliğinde çaylardır ve parazitlerden insanları korumaktadır.

Parazitlerin İnsan Vücudunda Belirtileri

İnsanların günlük yaşamını olumsuz etkileyen bu organizmalar vücutta olduklarını belli edecek bazı belirtiler gösterir. Elbette ki bu belirtiler insanlara zarar veren yaşamlarını etkileyen olumsuz belirtilerdir. Şu şekilde sıralanabilir:

  • Burun akıntısı, gözlerde sulanma
  • Kronik yorgunluk
  • Sık sık ishal veya kabızlık
  • Kas ve eklem ağrıları
  • Göz altında koyu halkalar
  • Yeme ve uyku bozukluğu
  • Ani duygu değişimleri

Hayatınızda Parazitlere Yer Olmasın!

Genellikle insanların vücudunda hissettikleri yorgunluk ve olumsuzluklar parazitlerden ileri gelmektedir. Bunun için tahlil yaptırmak mümkündür. Bu belirtilerle sık sık karşı karşıya kalındığında parazit tahlili yapılması gerekmektedir. Çoğu insan vücutlarında parazitlerle yaşadıklarının farkında bile değillerdir. Bu nedenle yorgunluklarını ya da diğer bu belirtileri yaşamlarının zorluğuna ya da yoğun iş temposuna bağlayabilirler fakat vücutlarında dolaşan bu mikropların önlemini alsalar belki de her şey daha da kolaylaşacak. anti parasite herbal tea yorumları sayfamızdan kullananların yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Farkında olmayanların yanı sıra bir de çok ağrı ve acı veren parazitler de vardır ki bunlar insanları çok zor durumlarda bırakmaktadırlar.

Parazit çayı kullanımı

Bu parazitlerden kurtulmanın yolları çok zor şeyler değildir. Yenilen besinlerin temizliğine dikkat edildiği takdirde bitkilerin gücüne başvurarak kolaylıkla parazitleri hayatımızdan çıkarabiliriz. Normal şartlarda zaten doğal beslenmek ve doğadaki besinlerden faydalanmak diğer bütün kimyasallara göre daha faydalı ve olumludur. Bu nedenle bu problemden de kurtulmanın bir tek yolu vardır bitkilerden yapılmış parazit çaylarıdır. Bunun hazır yapılmışları olduğu gibi evde daha güvenli bir şekilde ve doğal yollardan hazırlamak da mümkündür. Bitkilerden kürler elde etmek üzerine çalışan alternatif tıpçılar da önermektedir bu bitkisel tedaviyi ve kürleri. Bunlardan bir tanesi eğrelti otunun demlenmesidir. 2 su bardağı civarı kaynamış suyun içerisine bir çorba kaşığı kadar katılarak demlenebilir ve çay haline getirilerek günlük aç karnına içilebilir. Bir diğer bitki ise kekiktir. Kekik de aynı eğrelti otu gibi demlenerek içilir. İnce rendelenmiş havuç da parazitlerden kurtulmak için önerilmektedir. parazit çayı fiyat listesi 49 liradan başlamaktadır. Bu kürler ya da bitkisel çaylar aç karnına vücuda alınmalıdır ki vücutta arınmayı sağlasın. Bunların kullanılmasıyla insanlar bu dertlerden oldukça kolay kurtulabilirler. Her zaman bitkisel çözümlere başvurmak ise ilk tercih olmalıdır çünkü bütün rahatsızlıkların çaresi doğadadır.







 
Son Eklenen Haberler