131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Penye iplerle çok şık aksesuarlar yapın

23 Aralık 2017, Cumartesi 10:15

     


 

Penye ip modelleri ile klasik örgü tekniklerini bir arada kullanarak sevdikleriniz ve kendiniz için birbirinden güzel kıyafetler üretmeniz mümkündür. Gerçekten de, penye ipler en az yün ve pamuk ipler kadar yaygın bir örgü malzemesidir ve tişört kumaşının özelliklerini taşıyan giysiler üretmek için kullanılır. Penye ip çeşitleri özellikleri sayesinde, son derece pürüzsüz, yumuşak ve esnek giysiler üretebilmek mümkündür. Ancak giysiler, penye ipler ile üretebileceğiniz tek şey değil. Giysiler kadar aksesuarlar da üretilebilir ve hatta bazı açılardan, bunlar çok daha değerli hediyelikler sayılır. Penye iplerle yapılabilecek aksesuarlar, yalnızca hayal gücünüz ile sınırlıdır.

Penye ip çeşitleri ve fiyatları

Penye ip modellerini özel ve farklı kılan şey, imalat sürecindeki tarama yöntemidir. Tarama işlemi daha pürüzsüz, daha ince, daha güçlü ve daha homojen ipliklerin üretilmesi için kullanılır. Taranmış pamuktan yapılmış bir iplik, taranmamış bir ipliğe göre daha çok bükülüp esneyebilir. Aynı şekilde, çok daha pürüzsüz ve yumuşak bir doku kazanır. Penye ip modelleri, diğer ipliklerden farklı olarak birden çok kez taranır. Bu sayede pamuk ve yün ipliklere kıyasla çok daha yumuşak ve esnek olurlar. Aynı nedenle, giysiler kadar aksesuarların üretilmesi için de uygundur. Penye ip ile üretilebilen aksesuarlar, hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir.

Penye ip satın al

Elbette, en iyi sonuçlar için çok sayıda, kaliteli ve uygun fiyatlı penye ip modelleri ile çalışmak gereklidir. Penye iplerin kalitesi, markadan markaya değişiklik gösterir. İdeal olan, elbette uygun fiyatlı ancak bir o kadar da kaliteli penye ipler ile çalışmaktır. Türkiye’de tüm bu özelliklere sahip olan penye ip modelleri yalnızca Prestij Boncuk tarafından satışa sunulmaktadır. Web sitemizdeki penye ip ve diğer örgü malzemeleri koleksiyonumuz, global markaların yüksek kalite standartları doğrultusunda üretilmiştir ve fiyatları her bütçeye uygundur. Siparişleriniz Türkiye’nin neresinde olursanız olun adresinize teslim edilecektir. İster kredi kartıyla, isterseniz de kargonuzu teslim eden görevliye ödeme yapabilirsiniz. Prestij Boncuk, penye ip modellerine kaliteyi ve uygun fiyatları bir arada sunmaktadır. www.prestijboncuk.com/penye-ip

 







 
Son Eklenen Haberler