131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

İLÇE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI

3 Ekim 2018, Çarşamba 06:38

     


Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda partisinin ilçe başkanları ile bir araya geldi. Şengül, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’ın da katıldığı toplantıda teşkilatlarda yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Ak Parti ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Ak Parti İlçe Başkanlarını tek tek dinleyen Aydın Şengül, ilçelerde üye kaydı, mahalle çalışmaları ve ziyaretler gibi faaliyetlerin rapor haline getirilerek kendisine iletilmesini istedi. Aydın Şengül, ilçelerdeki yönetim toplantılarının eksiksiz katılımla yapılmasına özen gösterilmesini isteyerek, özellikle mahalle teşkilatlarının çalışmalarına çok önem verdiklerini vurguladı.

“İzmir'de çok şeyi değiştirebiliriz”

Parti teşkilatlarındaki heyecan ve motivasyondan memnun olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Aydın Şengül, “Ancak daha bilinçli ve sistemli çalışmamız lazım. İzmir'de çok şeyi değiştirebiliriz. Buna gücümüz var. İzmir'de hayal ettiğimiz noktaya inşallah hep birlikte geleceğiz. Parti içi eğitimleri de çok önemsiyorum. Siyasette her şey kuralına uygun yapılmalı. Eğitimler sırasında bazı şeyleri bilmediğimizi anlıyoruz. Bu nedenle eğitimler iyi bir fırsat olarak görülmeli.” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler