131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

GELECEK PARTİSİ İLK KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

4 Ağustos 2020, Salı 06:47

     


Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı ilk kongresini Kurban Bayramı’nın üçüncü günü gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nın birinci Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, Aliağa Kurucu İlçe Başkanı Gürcan Alkan, Bornova İlçe Başkanı Süleyman Dinçsever, Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Fidaner, İzmir İl Yönetiminden Serhat Mustafa Şener ve partililer katılım gösterdi.

Alkan, “Kongremiz hayırlara vesile olsun”

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından divan başkanlığına Gelecek Partisi İzmir İl Yönetiminden Serhat Mustafa Şener seçildi. Kongre protokol konuşmalarıyla devam etti. İlk olarak Gelecek Partisi Aliağa Kurucu İlçe Başkanı Gürcan Alkan konuşmasını yaptı. Alkan, “Gelecek Partisi bugün itibariyle Türkiye genelinde 67 tane kurucu il başkanı atamakla birlikte 55 tane il binasını açtı. Bu vesileyle yaklaşık üç yüz tane ilçemizde ilçe başkanları atanmış bulunmakta. Çok ivedi bir şekilde ilçelerde de örgütlenmeyi sağlayacağız. Biliyorsunuz doğum süreçleri sancılıdır. Doğum süreci sancılıdır ama meydana gelen çocuğu büyütmek de bizim görevimiz. Zor günler geçirdik. Pandemi süreci geçirdik. Bu zor günleri atlatıp bu günlere geldik. Öncelikle ben bu partinin kurulma aşamasında beni atayıp, bana görev veren, destek olan kurucu üyelerime teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun.” ifadelerini kullandı.

Cem Kavur, “Aliağa’nın her köşesindeki arkadaşımızın oyuna talibiz”

Gürcan Alkan’ın ardından Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur konuşma yaptı. Kavur, “ Aliağa bugün tarihi bir gün yaşıyor. Buradaki bütün arkadaşlar ileride o kadar mutlu olacaklar ki bu tarihin yazımında bulundukları için. En alttaki en ufak kardeşimizden en yaşlı üyemize kadar bir tarihe öncülük ediyorlar. Çünkü tarihte o kadar kolay değildir partilerin kurulması. Bunları yaşadık. Gelecek Partisi olarak genel merkezimiz Türkiye’nin tamamına talip. Biz de Aliağa’nın tamamını istiyoruz. Aliağa’nın her köşesindeki arkadaşımızın oyuna talibiz. Aliağa’nın kazanılmama gibi bir tarafı yok. Burada belki elli kişiyle başladık. Bu büyüyecektir. Kongremiz hayırlara vesile olsun.” ifadelerini yer verdi.

Gelecek Partisi’nin ilçe yönetimi

Protokol konuşmalarının ardından kongrenin oylama bölümüne geçildi. Partililer kurulan sandıkta oylarını kullandı. Oylamanın sonucunda Kurucu Başkan Gürcan Alkan 46 üyenin oyunu alarak başkan seçildi. Alkan’ın yönetimi kurulunda; Hasan Dalyan, Halil Cengiz, Mahmut Keskin, Selçuk Çoban, Ali Haydar Araz, Engin Kılıç, Gözde Hale Hatunoğlu, Ramazan Koptekin, Serbay Acet, İbrahim Evren Gür, Aggah Karaca, Servet Yoruldu, Aykut Akar, Cuma İpek, Gürcan Köksal, Ali Kaya, Cihangir Gürlerol, Mahsum Ümay, Ergun Çapkan yer aldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler