131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MHP 2019 SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

6 Şubat 2018, Salı 06:31

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından mahalle temsilcilerine yönelik değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanlığınca mahalle temsilcilerine yönelik kahvaltılı değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi. Aliağa Öğretmen Evinde gerçekleşen ve MHP İl Başkanı Necat Karataş ile İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Temsilcileri yer aldılar. Okunan İstiklal Marşı ve Şehitler için yapılan saygı duruşundan sonra toplantıya geçildi.

MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir'in açılış konuşması yaptığı toplantının basına açık bölümünde İl Başkanı Karataş katılımcılara seslenerek, “Güzel Aliağamız’da herkesin takdirini kazanmış, övgüsünü almış bir belediye başkanımız var. Aliağamız’da da diğer ilçelerdeki gibi önümüzdeki seçimlerde neler yapacağımızı anlatacağız. Sizler zaten gerekli hassasiyeti, gerekli gayret ve fedakârlığı geçmişte gösterdiniz. Belediye başkan adayı ve teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden gayret sarf ettiniz. Neticede ülkücü dünya görüşüne sahip Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanının neler yapabileceğini ortaya koymasına imkan sağladınız, destek oldunuz. Bu sebepten dolayı öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmaları ortaya koyup da bizlerin yüzünü ağartan Belediye Başkanı kardeşim Serkan Acar’a teşekkür ediyorum. Amacımız 2019 yılında da başarılı belediye başkanımızla yola devam etmektir.” dedi.

Basına kapalı bölümde parti çalışmaları ve yapılacak olanlar çalışmalar hakkında katılımcılar ve yönetim arasında fikir alışverişi yapıldı. Kahvaltılı toplantı sonrasında Aliağa görseli önünde toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler