131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

6 Kasım 2018, Salı 06:54

     


AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını, Aliağa’da emanet olarak verdikleri belediyeyi tekrar geri alacaklarını vurguladı.

AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi İsmail Sağlam, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın, Ak Parti’nin 16. yılının kuruluş günün de Danışma Meclisi Toplantısının yapıldığını, bugüne kadar teşkilatı dimdik ve diri olarak ayakta tutanın AK Parti'nin kendi iç dinamikleri olduğunu belirtti. Sayın, “Arif Nihat Asya teşkilatı tanımlarken karşıdaki suya ulaşabilmek için birimizin köprü olması gerekir, der. Köprü olabilirsek teşkilat olur. Üzerimizden insanların geçmesine izin verirsek, dava uğruna fedakarlık edebilirsek teşkilat olabiliriz. Arif Nihat Asya’nın sözünü de yere düşürmemiş oluruz” dedi.

‘Teşkilat olmak birlik olmak demek’

AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman ise, partinin kendilerine ihtiyaç duyduğunda hazır olduklarını belirterek, "Bizim yapmamız gereken, almış olduğumuz bayrağı genç arkadaşlarımızla birlikte üst seviyelere çıkartmaktır. Zamanı geldiğinde ise bizden sonra gelecek olan kardeşlerimizi en iyi şekilde teslim etmektir. Biz bunun uğrunda çalıştık, hiçbir zaman koltuk sevdası olmadık. Hiçbir zaman koltuğa tutunmadık ve güç almadık. Allah’ın izni ile oturduğumuz koltukta güç veren insanlar olmayı tercih ettik. Bu yolda ilerlemeye çalıştık. Teşkilat olmak birlik olmak demektir. Bu teşkilat bir bütündür. Bu teşkilat bütünlüğü bozulduğunda teşkilatta bozulur. Birlik ve berberlik içerisinde yaptığımız çalışmalar her zaman bir adım öne götürür bizleri.” dedi.

‘Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz’

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını, Aliağa’da emanet olarak verdikleri belediyeyi tekrar geri almalarının gerektiğini vurgulayan Fatih Bozduman, “Teşkilatımızda görev almayan, gönülleri bizimle olan arkadaşlarımız da biliyor ki, en büyük istekleri Aliağa’yı tekrar Ak Parti Belediyeciliğine ulaştırmak.“ şeklinde konuştu.

‘Her zaman yanınızdayız’

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan da, 24 Haziran seçimlerinde iyi bir performans gösterdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "24 Haziran'da Aliağa İlçe Gençlik Kollarımız çok büyük performans gösterdi. Aliağa Gençlik Kollarımızın dün olduğu gibi bugün de her zaman yanındayız, arkasındayız ve destekçisiyiz. Bugün partimizin kuruluş yıl dönümü. Bu nesil yaş gruplarımıza baktığımızda ben de dahil olmak üzere hamdolsun hep AK Parti hükümetleriyle büyüdük." Toplantıda, AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatının yaptığı faaliyetler anlatıldı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Ey Oğul" şiirinin slayt gösterisi sunuldu.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler