131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

AKBULUT: “ALİAĞA HALKININ YÜZDE 90’INA ULAŞTIK”

7 Nisan 2017, Cuma 06:50

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Anayasa Değişikliği Referandumu kapsamında Aliağa’daki insanların yüzde 90’ına ulaştıklarını söyledi. Akbulut, Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan mitinge de vatandaşları davet etti.

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı olarak, Anayasa Değişikliği Referandumu kapsamındaki çalışmalara aylar öncesinden başladıklarını ifade eden Yaşar Akbulut, ev ev dolaşıp değişiklik paketini anlattıklarını belirtti. İnsanlarla bire bir temasa geçerek kafalarındaki soru işaretlerini giderdiklerini söyleyen Akbulut,” Aliağa’da yaklaşık 32 bin civarı hane var. Biz bunların günlere göre programlamalarını yaptık. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları ev toplantıları yaptı. Ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Şu ana kadar 28 bin eve bire bir girildi. Aliağa’daki insanların yaklaşık yüzde 90’ı ile temasa geçildi. Gençlik Kolları, Başbakanımızın Aliağa’daki gençler için yazıp gönderdiği yaklaşık 16 bin mektubu sahiplerine ulaştırdı. Bunun yanında da Pazar günleri bütün ekibimiz ve eski yönetimlerle birlikte karınca modeli yaptık. Köylerde özellikle bu modeli uyguladık. Her Pazar 6 köye gidildi ve tamamı ziyaret edildi, evler gezildi, ayrıca da kahvehanelerde toplantılar yapıldı. Sivil toplum örgütleri ziyaret edildi. Geçen hafta Şakran’ı gezip bitirdik, önümüzde sadece Helvacı kaldı. Helvacı’yı bir kez gezdik ama ikinci kez orada da karınca modelini uygulayacağız. Aliağa’da yaşayan insanların yüzde 90’ına ulaştık, önümüzdeki bir hafta içerisinde de yine geriye kalan insanlara ulaşacağız.” dedi.

“HALK ALİAĞA’YA VERİLEN ÖNEMİ GÖRDÜ”

Ak Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ’ın da Aliağa’daki bu çalışmalara katılarak büyük katkı sağladıklarını vurgulayan Akbulut, Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Menemen’de gerçekleştirilen temel atma törenine de değindi. Akbulut, “Çarşamba günü Başbakanımız Menemen’deydi. Aliağa otobanının temel atma törenine katıldı. Biz de Ak Parti Aliağa Teşkilatı olarak oradaydık. Ciddi bir katılım oldu. Başbakanımızın 8 Mart’ta Aliağa’ya gelmesiyle Aliağa zaten ayrı bir havaya bürünmüştü. Hem teşkilatımızın heyecanı en üst seviyeye çıktı, hem de Aliağa halkı, Aliağa’ya verilen önemi orada görmüş oldu. Menemen’deki temel atma töreni de aslında Aliağa içindi. Çünkü orada Aliağa otobanının temeli atıldı. Başbakanımız orada da yine Aliağa’nın projelerini tekrar dile getirdi. Şu an görünen müthiş bir ambiyans var. Bu anlamda her yerden Aliağa’nın sesi geliyor. Menemen’deki tören de bize bir doping oldu.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ 300-350 BİN KİŞİ”

Pazar günü saat 15.00’da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılımıyla yapılacak olan miting için de yoğun bir hazırlık içinde olduklarını dile getiren Yaşar Akbulut, “Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda olacağız. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de Başbakanımız Binali Yıldırım birlikte gelecekler. Bütün ilçeler şu an harıl harıl çalışıyor. Mitingdeki hedefimiz 300-350 bin kişi. Referandum çalışmaları kapsamında İzmir’deki son mitingi orada yapmış olacağız. Geriye kalan 1 hafta da hem sandıklarla ilgili çalışmalar yapacağız hem de eksik kaldığımız, gidemediğimiz, görüşemediğimiz insanlarla görüşeceğiz. Buradan da Aliağa halkını bu mitinge davet ediyorum. Pazar günü saat 12.30’da Aliağa Kapalı Pazar Yeri’nin yanındaki park alanından otobüslerle İzmir’e hareket edeceğiz. Tüm Aliağa halkını oraya bekliyoruz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler