131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

AK PARTİ’DE İLK ADAY ADAYI AYDIN ŞİMŞEK

7 Kasım 2018, Çarşamba 06:09

     


İşadamı Aydın Şimşek, Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulundu.

Aliağa’nın tanınmış simalarından İşadamı Aydın Şimşek, Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na giderek başvurusunu yaptı. Şimşek, Aliağa’da AK Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan ilk isim oldu. Dün akşam saatlerinde partinin ilçe binasına gelerek AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’a dosyasını teslim eden Aydın Şimşek, 2014 yılından bu yana bölgede gezmedik yer bırakmadığını, gittiği mahalle ve köylerde vatandaşın büyük ilgisiyle karşılandığını söyledi.

Tek amacının Aliağa’da yaşayan vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Şimşek, “Halkımıza daha iyi hizmet edebilmek ve Aliağa'yı Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için aday adaylığı dosyamı İlçe Başkanımıza sundum. Partimiz beni Aliağa Belediye Başkan Adaylığına layık görürse, Aliağa'ya yakışır projelerle çok kısa sürede ilçemizi Türkiye'nin marka şehirlerinden biri yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın da, işadamı Aydın Şimşek'in başvuru dosyasını teslim alırken hayırlı olmasını dileyerek, “Aydın Bey partimize gelerek dosyasını teslim eden ilk aday adayımız oldu. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler