131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AK PARTİ, ADAYLARINI ERKEN BELİRLEYECEK

8 Eylül 2018, Cumartesi 06:59

     


AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda partinin ilçe başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenlendi. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’ın da katıldığı toplantıda yerel seçimlerde aday olacak isimlerin durumu da konuşuldu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yerel seçimler öncesi yol haritasını belirlemek amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Başkanları Toplantısı’na AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da katıldı. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’ın da yer aldığı toplantıda ilçe başkanlarına yapılmasını istediği düzenlemeleri anlatan Şengül, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, vatandaşa yönelik çalışmaların artarak devam etmesini istedi.

Toplantıda, yerel seçimlerde aday olacak isimlerin durumu da gündeme geldi. Yerel seçimde başkanlığa talip olan isimlerde aranacak özellikler aktarılırken, hangi kriterlerin belirleyici olacağı da ele alındı. Aydın Şengül, yerel seçimde adaylığı düşünen meclis üyeleri ve ilçe başkanlarının durumu ve nasıl hareket etmeleri gerektiğiyle ilgili bilgileri de paylaştı. Şengül, ayrıca ilçelerdeki tüm adayların olabilecek en kısa süre içerisinde belirleneceğini vurguladı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler