131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

AYTUN ÇIRAY: “İYİ PARTİ AYNI ZAMANDA BİR KADIN HAREKETİ”

9 Haziran 2018, Cumartesi 06:16

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatı 24 Haziran Seçim çalışmaları kapsamında milletvekillerini ağırladı. İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen İyi Parti İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayları Aytun Çıray, Hüsmen Kırkpınar, Hayri Köseoğlu ve İlker Gül seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İYİ Parti İkinci Bölge Milletvekili Adayları Aytun Çıray, Hüsmen Kırkpınar, Hayri Köseoğlu ve İlker Gül seçim çalışmaları kapsamında partilerinin Aliağa İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe binasında İl Yönetimi ve partililer ile bir araya gelen adaylar seçim politikaları ve çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Adayların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda basına ve partililere seslenen İyi Parti İkinci Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Aytun Çıray “Aliağa İzmir siyasetinde her zaman ağırlığı olan ve önemli siyasetçiler yetiştirmiş bir ilçemizdir. Aynı zamanda İzmir’in en büyük sanayi tesislerinin olduğu ve Türkiye’nin her yerinden insanlarımızın kardeşçe yaşadığı ilçelerimizden bir tanesi. Bu ilçemizin önemine binaen İlçe Başkanımız Yücel Karaşan’ın davetine karşılık dört milletvekili adayımız birlikte ziyarette bulunduk. Aliağa’da bu seçim sürecinde de başarı elde edeceğimizi düşünüyoruz.” dedi

24 Haziran seçimlerinin farklı bir seçim olduğunun altını çizen Çıray “Bu seçim partiler üstü bir seçimdir. Bizler 24 Haziran’da sadece bir başkan, milletvekilleri seçmeyeceğiz. Aynı zamanda yaşam modelimizi belirleyeceğiz. Nasıl bir Türkiye’de yaşamak istediğimize karar vereceğiz. Sayın Akşener İYİ Parti hareketini aynı zamanda bir kadın hareketi olarak görüyor. Bunun nedeni Büyük Mustafa Kemal Atatürk Türkiye için modernleşme kararı aldığında çağdaş medeniyetlerle mücadele edebilecek bir ülke yaratma kararı aldığında bunun ancak hür, özgür ve eşit kadınlarla mümkün olduğunu ifade etmişti. Bugün de Türkiye’nin özgür ve modern bir ülke olmasının koşulu kadınlar üzerinden yürüyecektir. Biz bu demokrasi mücadelesinde cesur kadınlara teşekkür ediyoruz. Sandıkta da onların büyük desteğini göreceğimize eminiz.” şeklinde konuştu.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler