131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

OSMANAĞAOĞLU ALİAĞALILARLA BULUŞTU

11 Haziran 2018, Pazartesi 06:45

     


MHP İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına Aliağa’da devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında Aliağa’ya gelerek bir dizi ziyarette bulunan MHP Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Aliağa İlçe binasındaki ziyaret programına ilişkin basın toplantısı düzenledi .Toplantıya Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Gencer ile partililer ve basın mensupları katıldı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için önemli olduğu belirten Osmanağaoğlu, MHP’nin 24 Haziran Genel Seçimlerinde kritik rol üstlendiğini, Cumhur İttifakı’nın milletin bekası için tek yol olduğunu söyledi.

İzmir’in Sorunlarını bildikleri gibi çözüm yollarını da bildiklerini ifade eden Osmanağaoğlu “Biz Türkiye’nin her bir yerinden İzmir’e geldik. Çanakkale’sinden, Ağrı’sından, kimimiz Tekirdağ’dan, kimimiz göçmen olarak, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelip İzmir’e yerleştik, yurt belledik. İzmir bizim evimiz oldu. Bundan sonra bizim düşüneceğimiz iki şey var. Biri İzmir, diğer Türkiye. İzmir’in sorunlarının olduğunu bildiğimiz gibi çözümlerini de biliyoruz. İzmir’in sorunlarını çözmeye hem de Türkiye’nin sorunlarını çözmek için, İzmir’den güçlü bir katkı koymaya talip olduk, aday olduk. İnşallah 24 Hazirandan sonra Milliyetçi Hareket Partisi İzmir’den güçlü bir şekilde parlamentoya gönderildiğinde sıralamayı da şöyle yapıyoruz. İzmir ve Türkiye için ilk etapta üstümüze ne düşüyorsa, Milliyetçi Hareket Partisinin ürettiği her politikada, yapmış olduğu her çalışmada, İzmir’in ve Türkiye’nin sorunlarını ortaya getirerek, çözmek için mücadele vereceğiz. Bundan dolayı tüm vekillerimiz adına sizlerden desteleriniz bekliyorum” dedi.

İlçe binasındaki toplantıdan sonra Milletvekili adayı Tamer Osmanağaoğlu esnaf ziyaretinde bulunarak Ağrılılar Derneği’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler