131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI YALÇIN KOÇYİĞİT: “BU İTTİFAKA SAHİP ÇIKALIM”

12 Haziran 2018, Salı 06:52

     


MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit, seçim bölgesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkenin bekası noktasında son derece önemli olduğunu ifade eden Koçyiğit, “İnşallah mecliste daha güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi göreceğiz.” dedi.

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hafta sonu Bakırçay Bölgesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Koçyiğit, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyerek seçimlerde partisine destek istedi. Koçyiğit, Bergama, Kınık, Dikili ile Aliağa’nın köy ve mahallelerini gezdi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkenin bekası noktasında son derece önemli olduğunu ifade eden Yalçın Koçyiğit, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim daha önceki seçimlerden çok farklı olacak. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum. İnşallah mecliste de daha güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi göreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti ülkemizin bekasını sağlamak adına elinden gelen her şeyi yapıyor. İstikrar için, huzur için, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için bu ittifaka sahip çıkalım.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler