131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI BÜLENT DELİCAN ALİAĞA’DA

13 Şubat 2015, Cuma 17:36

     


Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 5’inci Olağan İl Kongresi öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.AK Parti Aliağa İlçe Başkanlık binasında gerçekleştirilen toplantıda partililerle bir araya gelenDelican,31 Ocak’ta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla düzenlenecek AK Parti İzmir İl Kongresinin teşkilat için çok önemli olduğunu vurguladı.

Basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Seçim çalışmalarında planlamaları yaparken hep birlikte, çok farklı yöntemlerle çalışacağız. Biz mütevazı insanlarız gidip herkesin kapısını çalacağız. Evlere girip AK Partiyi tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Teşkilattaki arkadaşlarımın hepsinden vatandaşımıza hizmetlerimizden çok Ak Parti ilkelerini anlatmalarını istiyorum. Yaptığımız hizmetler zaten vatandaşa ulaşıyor, insanlar bunun farkında” dedi.

“Kadınların siyasette yer almasını istiyoruz”

Konuşmasında gençlerin ve kadınların siyasette söz sahibi olmasını önemsediklerini dile getiren Delican, “Şu anda benim yönetimimde teşkilatımızda 15 kadın var. Bu sayıyı korumaya devam edeceğim. Yıllarca hâkim olan erkek hegemonyası kadını siyasetten uzak tutmaya çalıştı. Gençlerimizi ve kadınlarımızı önemsiyoruz. Ak Parti çok canlı ve dinamik bir parti. Siyasette kadınların yer almasını istiyoruz. Gençlerin bu ülke ile ilgili hayalleri var. Gençlerin bu hayallerinin peşinden koşabilmeleri için dirayetli olmaları lazım. Gençlerden korkmak yerine onlara imkân tanımalıyız. Kadınlarımız ve gençlerimiz kararlara imza atsın istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Aktarmalı sistem İzmir’de ulaşımı eziyet noktasına getirdi”

İzmir’de ulaşım sistemindeki uygulamaları eleştiren Delican, “Biz İzmir’in hassasiyetlerine önem veren insanlarız. İzmir iyi niyetli bir şehirdir ve söylenen sözlere değer verir. Halk kendisine hizmet eden bir iktidar ister. İzmir hiç kimsenin ipoteğinde değil. Halkımız iyi hizmet görsün istiyoruz. İzmir’deki ulaşımda aktarmalı sistemin halk tarafından benimsenmediğini biliyoruz. Bu uygulamayla İzmir’de ulaşım eziyet noktasına geldi. Kent içindeki ulaşıma müdahale edemiyoruz ama vatandaşın lehine yapılan hiçbir işe de müdahale etmeyiz” şeklinde konuştu. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler