131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Aydemir’den seçim sonucu yorumu

13 Şubat 2015, Cuma 17:30

     


Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Abdurrahim Aydemir, 3.kez MHP Aliağa İlçe Başkanı oldu.

Seçimi, rakibi Muammer Salbaş’ın 137 oy önünde bitiren Aydemir:’’ Güven tazelediğimiz için gururluyuz. Yönetimimize katılan yeni arkadaşlarımızla beraber faydalı çalışmalara imza atacağız. Kongreye katılan gönüldaşlarımıza, çelenk gönderenlere, mesajlarını iletenlere ve Aliağa’da desteklerini bizden esirgemeyen vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim’’ dedi.

Aliağa Belediyesi’nin projelerine de değinen Aydemir: ‘’MHP’nin İzmir’deki iki temsilcisinden biri olan Aliağa’da, Avcı Ramadan, İzmir Caddesi gibi çalışmaları şu an hızlı bir şekilde yürütüyor. 2017 sonuna kadar seçim beyannamesinde yer alan diğer projelerin de gerçekleşmesi muhtemel. Serkan Acar ve yönetiminin, Aliağa Belediyesi adına iz bırakacak çalışmalara imza atacağını söyleyebiliriz’’ dedi.

2015 Genel Seçimleriyle ilgili olarak Aydemir:’’ Mahalle mahalle çalışarak yerelde kazandığımız başarıyı, genele de yayacağız’’ dedi ve ekledi ‘’genel seçimlerde çıkacak sonucun, herkes için şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler