131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

AK GENÇLİK’TE BOZDUMAN YENİDEN BAŞKAN

13 Nisan 2018, Cuma 06:19

     


Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları'nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 400 delegenin tamamının oyunu alan Fatih Bozduman, yeniden Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Ak Parti Aliağa Gençlik Kolları'nın Olağan Genel Kurulu, TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman'ın tek aday olduğu kongre İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından başladı. Kongreye İlçe Gençlik Kolları Üyelerinin yanı sıra Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, Ak Parti İlçe eski Başkanı Yaşar Akbulut ve çok sayıda partili katıldı. 400 delegenin tamamının oyunu alan Fatih Bozduman, yeniden Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Bozduman, kendisi ve yönetimine oluşan güveni boşa çıkarmayacaklarını belirterek, “Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları yönetimi olarak bundan önceki süreçte olduğunu gibi bundan sonra da başarılı işlere imza atacağız. Yereldeki sorunlar ve çözümü noktasında aktif rol alacağız. Yönetimde yer alan genç ve dinamik arkadaşlarımla ilçemiz için güzel çalışmalar ortaya koyacağız.” dedi.

Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Fatih Bozduman (Başkan), Selahattin Çelik, Oğuzhan Yaver, Uğur Güven, Alp Eren Çolak, Mehmet Akif Taşçı, Melek Gülden Köseoğlu, Mahmut Keskin, Yunus Alkan, Oğuzhan Atmaca, Tuğba Akpınar, Melek Kılıç, Zafer Önal, Umut Erdem, Orhan Yaver, Onur Demir, Siret Duman, Kadir Anıl Yavuz, Yakup Kırca, Furkan Karadeniz, Tuğçe Turan, Ahmet Sürgün, Oğuzhan Doğan, Büşra Şenlik, Beytullah Ulaşzade, Eren Uran, Sefa Tota, Gülsüm Uslu, Erkam Uslu, Ertuğrul Eken.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler