131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

ÖZCAN DURMAZ: “İNCE’YE BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR”

13 Haziran 2018, Çarşamba 06:32

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, ilçenin sahil bandında seçim çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye dönük çok büyük bir teveccühünün olduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “İnce’nin ilk turda seçilmesi sürpriz olmaz.” dedi.

24 Haziran’a sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Aliağa İlçe Başkanlığı; parti ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte Aliağa sahil bandını gezdi. Sahildeki mekanlarda ve parklarda oturan vatandaşlardan destek isteyen partililer broşür dağıttı. Sahilde yaptıkları seçim çalışması hakkında değerlendirmede bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Yaz ayı olması nedeniyle hemşerilerimiz geceleri serinlemek için genellikle dışarıda oluyorlar. Partililerimizle sahil bandında dinlenen hemşerilerimizi ziyaret ettik. 24 Haziran seçimleri hakkında konuştuk, görüşlerini sorduk. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye ve milletvekilliği seçimi için partimize destek istedik.” dedi.

Vatandaşların 24 Haziran için güçlü bir değişim iradesine ve kararlılığına sahip olduklarını söyleyen Özcan Durmaz, “İletişim kurduğumuz hemşerilerimizin ezici çoğunluğu ülkenin gidişinden memnun değil ve desteğini Muharrem İnce’ye vereceğini söylüyor. İnce’ye dönük çok büyük bir teveccüh var. 24 Haziran’ın bir fırtınaya dönüşeceği şimdiden belli. Seçimler ikinci tura bile kalmayabilir. Son günlerde gördüğüm tablo nedeniyle söylüyorum, Muharrem İnce’nin ilk turda seçilmesi sürpriz olmaz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler