131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ACAR’DAN BASINSIZ ZİYARET

15 Ocak 2019, Salı 06:38

     


Cumhur İttifakı’nın Aliağa Belediye Başkan Adayı MHP’li Serkan Acar, MHP ve AK Parti Aliağa İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlere ilçedeki basın mensupları davet edilmedi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde ittifak yapacak olan partisi MHP ile AK Parti’ye ziyaretlerde bulundu. Cumhur İttifakı’nın Aliağa Belediye Başkan Adayı Acar’ın her iki ziyaretine de ilçedeki basın mensupları davet edilmedi.

BASININ ÇAĞIRILMAMASI SORU İŞARETLERİNE NEDEN OLDU

Ziyaretler bazı partililerin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar sonrasında duyuldu. Ziyaretin duyulmasının ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın basın danışmanlığını yapan Gazeteci Şenol Gök, ziyaretle ilgili ilçedeki basın kuruluşlarından ikisi ile bilgi paylaşımında bulundu. İlçe siyaseti açısından son derece önemli olan bu ziyarete basın mensuplarının çağırılmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

‘ZEYBEKCİ İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ’

Danışman Şenol Gök’ün servis ettiği bilgiler üzerine haber yapan basın kuruluşlarından edinilen bilgiye göre Başkan Acar, ilk ziyaretini partisi MHP’nin ilçe başkanlığına yaptı. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimini ziyaret eden Acar, beklentilerinin Aliağa’da iktidar olarak devam etmek İzmir’de ise ittifak adayı Nihat Zeybekci’nin büyükşehir belediye başkanı olarak seçilmesi için çaba sarf etmek olduğunu söyledi.

SAYIN, ACAR’I KAPIDA KARŞILADI

Başkan Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Serkan Acar’a AK Parti ziyareti esnasında MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimi de eşlik etti. Başkan Acar, AK Parti Aliağa İlçe binasında, İlçe Başkanı Kazım Sayın ve yönetimi tarafından kapıda karşılandı. Ziyarette çok sayıda partili de hazır bulundu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler