131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

NİHAT ZEYBEKCİ: “İZMİR HAK ETTİĞİ DEĞERİ BİZİMLE ALACAK”

15 Aralık 2018, Cumartesi 06:33

     


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kentin makus talihinin 31 Mart sonrası değişeceğini söyledi. Zeybekci, “Görünen şu tablo İzmir'e hiç yakışmıyor. Biz polemiklerle değil, İzmir'e yapacağımız hizmetlerle kendimizi ortaya koymak istiyoruz.” dedi.

Yerel Seçim çalışmalarına başlayan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Egeli Sabah'a açıklamalarda bulundu. İzmirlilerin yıllardan bu yana belediye kaynaklı sorunlar yaşadığını söyleyen Zeybekci, “2018 yılının sonuna gelinmesine rağmen İzmir Büyükşehir'in halen kentin çöp sorununu çözemediğini görüyoruz. İzmir'de halen vahşi depolama yapılıyor. Keza altyapıda da ve trafik yönünden de büyük sıkıntılar yaşanıyor. İzmir'in sorunlarını da çok iyi biliyoruz, bu sorunların çözümlerini de. Görünen şu tablo İzmir'e hiç yakışmıyor. Biz polemiklerle değil, İzmir'e yapacağımız hizmetlerle kendimizi ortaya koymak istiyoruz. Bunları başaracağıma inanmasam, aday olmazdım. İzmir hak ettiği değeri bizimle alacak. Bundan eminim" dedi.

İzmir'in kaliteli hizmete hasretinin 31 Mart'ta son bulacağını dile getiren Zeybekci, “Tek amacımız, gayemiz milletimizin her gün bir önceki günden daha iyi noktaya gitmesidir. Başka amacımız yoktur. Birçok il İzmir'e bağlıdır, merkez İzmir'dir. İzmir aslında Anadolu'nun, Batı Anadolu'nun merkezidir. Bütün vadilerin bütün zenginliklerin vitrinidir. Kurtuluş Savaşı'na baktığımız da bayrak ve sembolü, yiğidin canını seve seve verdiği yerdir İzmir. Biz gönüller kuracağız. İzmir hak ettiği değeri alırsa bizde mutlu oluruz" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler