131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

CUMHUR İTTİFAKI ORTAK MİTİNGE HAZIR

16 Mart 2019, Cumartesi 06:31

     


Cumhur İttifakı ilk mitingini İzmir’de düzenleyecek. Yarın (17 Mart Pazar) Gündoğdu Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı ortak mitingde yer almak için Aliağa’da da hazırlıklar tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağı İzmir’de düzenlenecek ilk ortak mitingi duyurmuştu. Gündoğdu Meydanı’nda yarın saat 13.30’da düzenlenecek ortak mitinge Aliağa’dan da katılımın yoğun olması bekleniyor. Cumhur İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar’ın da katılım göstereceği miting öncesi hazırlıklar tamamlandı.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir gazetemize Aliağa’daki hazırlıklar konusunda açıklamada bulundu. Aydemir ve Sayın, “Pazar günü İzmir’de yapılacak ortak miting için hazırlıklarımız yapıldı. Pazar günü 10.00’da Aliağa’dan hareket edeceğiz. Araçlar hazır. Yaklaşık 3 bin kişi katılım gösterecek. Kapalı pazaryerinde toplanacağız. 125 araçla gidiyoruz. Yoğun katılım olması bizi heyecanlandırıyor. Katılımcılarımızı layıkıyla ağırlamak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştular.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler