131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

MİLLİ İTTİFAK İZMİR 2. BÖLGE ADAYLARI ALİAĞA'DA

16 Mayıs 2015, Cumartesi 09:59

     


Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak'ın İzmir 2. Bölge adayları, Aliağa'da partililer ile buluştu.

Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı öncülüğünde Bizim Ev Restaurant'ta yapılan aday tanıtım programına, Milli İttifak İzmir milletvekili adaylarından Bayram Sakartepe, Servet Yıldız, Cenk Kılıç, Fahretdin Saç, Vedat Kolukısa, Orhan Yıldırım, Menderes Bozkurt ve İmdat Sedat Fidan'ın yanı sıra parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile partili vatandaşlar katıldı. Programda ilk olarak merhum Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan ve şehitlerin ruhu için Fatiha Suresi okundu. Program, İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Ardından verilen kahvaltı ile adaylar, partililer ile bir süre sohbet etti. Kahvaltı sonrası partililere seslenen Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkaptan, "Sizlere yüzde 2,5 oy alıyorsunuz' diyerek küçümseyenlere aldırmayın. Doğru yerdesiniz, inancınızı yitirmeyin" dedi.

SAKARTEPE, "MİLLİ İTTİFAK İLE MİLLİ İKTİDARA YÜRÜYORUZ"

Özkaptan sonrası, milletvekili adayları adına söz alan 2. Bölge 1. sıra adayı Bayram Sakartepe, Miraç Kandili dolayısı ile katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Bundan sonraki süreçte bu ve benzeri toplantılarda partililerimizle buluşmak adına seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu çalışmalar ve birleşme neticesinde de umuyoruz ki, Milli ittifak ile Milli İktidara yürüyeceğiz. Çünkü önceki seçimlerde SP ve BBP halka hitap edemiyor diye değil, barajı geçemeyeceği ihtimali ile oy kayıpları yaşadı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ile partililer Aliağa İstiklal Caddesi boyunca ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler