131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

MHP İZMİR 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI KOÇYİĞİT: “BÖLGENİN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM”

20 Haziran 2018, Çarşamba 06:42

     


Daha önce 3 dönem Milletvekili Adayı olan, Aliağa ve Bergama başta olmak üzere Bakırçay Bölgesi’nde partinin tanınan isimlerinden Dr. Yalçın Koçyiğit, bölgenin sorunlarını ve taleplerini çok iyi bildiğini ifade ederek, seçilmesi halinde sıkıntıların çözümü için çalışacağını söyledi.

24., 25., ve 26. dönem milletvekilli genel seçimlerinde İzmir 2. Bölge 4. Sıradan aday gösterilen, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde de MHP 2. Bölge 3. Sıra milletvekili adayı olan, partinin Bergama ve Aliağa bölgesindeki tanınan isimlerinden Dr. Yalçın Koçyiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim bölgesinde gezilmedik yer bırakmayan Koçyiğit, özellikle Bergama ve Aliağa bölgesini çok iyi tanıdığını, halkın taleplerinin neler olduğunu çok iyi bildiğini dile getirdi. Sadece seçim zamanı değil, sürekli olarak bölge halkıyla temas halinde olduğunu ifade eden Koçyiğit, Aliağa’nın en büyük sıkıntısının sağlık hizmetlerindeki yetersizlik ve ulaşım olduğunu vurguladı.

Bundan önce 3 dönem bölgeden milletvekili adayı olduğunu, halkın taleplerini iyi analiz ettiğini söyleyen Koçyiğit, “Bölgeyi çok iyi biliyorum, Bakırçay Bölgesini, Bergama’yı, Dikili’yi, Kınık’ı, Aliağa’yı çok iyi tanıyorum. 24 Haziran’dan sonra halkımız görev verirse halkımızın taleplerinin karşılanması için mücadele vereceğim. Ziyaret ettiğimiz, derdini dinlediğimiz vatandaşlarımızın bize çok büyük desteği var.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler