131019098
19 Mart 2024, Salı

VEYSEL ŞAHİN: “UMUT VE DUA İLE YOLA ÇIKTIK”

22 Eylül 2020, Salı 07:08

     


MHP İzmir İl Başkanlığı hafta sonu yapılan ilçe kongreleriyle otuz ilçe kongresini de tamamladı. İl Başkanı Veysel Şahin, yaptığı açıklamada, “Partimize yakışır bir ciddiyetle coşku ve heyecan dolu kongreler gerçekleştirdik. İzmirli Ülkücüler bu kongrelerden birlik ve beraberlikle; umut ve dua ile Liderimizin gösterdiği hedefe doğru yola çıkmıştır” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı 9 Eylül 2020 tarihinde başlattığı ilçe kongreleri sürecini tamamladı. Kongreler koronavirüs önlemleri çerçevesinde gerçekleştirildi. MHP İl Başkanı Veysel Şahin, tamamlanan ilçe kongreleri sonrası yaptığı açıklamada, “Türk milliyetçileri ayrılmamalıdırlar. MHP çatısı altında istiklale ve istikbale birlikte yürümelidirler. Bu yürüyüşten Türkiye ve Türk Milleti kazançlı çıkar. Liderimizin de bizlere gösterdiği hedef budur. Kongrelerimizin de özel adı İstikbalde ve İstiklalde Birlik’tir. Birlik içinde Büyük Türkiye Ülküsüne yürümektir” dedi.

“Hep birlikte ülkümüze doğru yürüyelim”

Katıldığı yönetimlere seçilen kadrolara seslenen MHP İl Başkanı Veysel Şahin; “Sizler burada hizmet makamısınız, telefonunuz, kapınız ve gönlünüz her zaman açık olmamalı. İlçelerinizde, mahalle ve köylerinizde derdi olanlar size ulaşabilmeli. Bu anlayıştan uzaklaşmayınız. Kapalı parti binası, kapalı telefon ve gönlü insanımıza kapalı yöneticiler olmayınız. Bu birliğin ve bu desteğin kıymetini bilelim. Çalışalım hep birlikte ülkümüze doğru yürüyelim” dedi.

MHP’nin yeni ilçe başkanları

MHP’nin son yapılan kongrelerle seçilen ilçe başkaları şu isimlerden oluşuyor; Menemen- Ali Rıza Bölük, Bayraklı- Tuncay Arslan, Urla- Tercan Ayhan, Foça- Turan Çetinaslan, Konak - Yusuf Çoban, Bornova- Turan Otlu, Karabağlar- Latif Alaboğa, Bayındır- Şevki Aksu, Karaburun- Erkan Özen, Aliağa- Abdurrahim Aydemir, Kınık- Adem Paydaş, Kemalpaşa- Mustafa Gözütok, Dikili- Mehmet Arslan, Narlıdere - Metin Keskin, Bergama- Hasan Hüseyin Engin, Çiğli- Barış İçen, Karşıyaka- Akif Yılmaz, Kiraz- Musa Özdemir, Menderes -Önder Böncü, Beydağ- Muhittin Yeşilçayır, Çeşme -Gazi Fildir, Güzelbahçe- Kamil Cesur, Balçova- Fazıl Şahin, Seferihisar- Ahmet Şeremet, Tire- Arif Demirkıran, Selçuk- İbrahim Ali, Torbalı- Veli Kaçar, Ödemiş- Oktay Akıllı, Buca- Bahadır Altınkeser, Gaziemir- Köksal Koç.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler