131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AK PARTİ İL BAŞKANI AYDIN ŞENGÜL: “ONLARI İÇİNİZDEN TEMİZLEYİN…”

25 Eylül 2018, Salı 07:12

     


Ak Parti Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı hafta sonu Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, toplantıda yaptığı konuşmada, Aliağa’da “Ben varsam parti var, ben yoksam parti yok” diyenlerin partiden temizlenmesi gerektiğini söyledi.

Ak Parti daraltılmış Aliağa İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını Çevre ve Şehircilikten Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eda Kılıç’ın yaptığı toplantıya, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, partinin il yönetim kademesi, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’ın birlik ve beraberlik mesajları içeren açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıda, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı İsmail Meşe sırasıyla faaliyet raporlarını sundu. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından kürsüye gelen AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

'BEN VARSAM PARTİ VAR' DİYENİN BU PARTİDE YERİ YOK

Yaşar Kırkpınar'ın ardından söz alan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partinin Aliağa teşkilatında zaman içerisinde “Ben varsam parti var, ben yoksam parti yok” diyen kitlelerin oluştuğunu söyledi. Şengül, “Bazıları söze geldiğinde idealistlikten, partiden, davadan bahseder. Ama kendisi aday olmadığında partinin aleyhinde her türlü iftirayı, dedikoduyu, ihaneti yapar. 'Ben varsam parti var, ben yoksam parti yok' diyenin bu partide yeri yok. Davaya, Cumhurbaşkanına inanlar varsa onların burada her türlü yeri var. Birlik ve beraberliğimizi, birbirimize karşı samimiyeti sağlamazsak her şey yalan. Onları içinizde barındırmayın, onları dinlemeyin. Onları içinizden temizlemediğiniz sürece Aliağa'da başarılı olamayız.” dedi.

“FİTNE FESAT YAPANA KADAR KAÇ TANE EV ZİYARETİNE GİTTİN?”

Aliağa’da yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte “Belediye başkan adayı kim olacak? Meclis üyeleri kim olacak?” gibi sorularında tartışılmaya başlandığını söyleyen Aydın Şengül, “Ortada çalışma olmadan hemen hesap kitap yapılmaya başlamış. Şurada şunu yaptım, burada bunu yaptım diye konuşuyor. Ne yaptın? Fitne fesat yapana kadar kaç tane ev ziyaretine gittin? Biz adaylarımızı belirlerken bu kriterlere bakacağız. Aliağa'da bir ilçe yönetimi ve ilçe başkanı belirledik. Herkes ona tabi olacak. Şu anda buranın lideri odur.” diye konuştu.

“ARAMIZDAKİ KÜSLÜKLERİ KAVGALARI BİR KENARA BIRAKALIM”

Aliağa'nın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Şengül, “Eğer Aliağa'da Ak Parti'nin bayrağını dalgalandıramazsak, Büyükşehir'de de dalgalandıramayız. İzmir'de büyükşehir belediye başkanlığını almaya yakınız. Sahaya çıkmadan önce aramızdaki küslükleri kavgaları bir kenara bırakalım. Yeni bir sayfa açalım. Önümüzdeki süreçle ilgili adayları belirlerken tek tek istişare yapacağız. Kamuoyu araştırmaları ve anketler yapacağız. Ondan sonra ortak akılla aramızdan bir isim belirleyip ilerleyeceğiz. O zamana kadar kimse aday adayı olarak çıkmasın. Adaylık düşünen varsa bize söylesin, biz gereğini düşünürüz.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler