131019098
26 Nisan 2024, Cuma

EROL GÜNGÖR ZİYARET TURUNDA

25 Ekim 2018, Perşembe 07:37

     


CHP İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı ve Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerine basınla buluşarak başlayan Güngör, saha çalışmalarını muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaretler ederek sürdürdü.

2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olan Erol Güngör, aday adaylığını açıkladıktan sonra saha çalışmalarına hız verdi. İlk olarak çalışmalarına yerel basın mensuplarına teşekkür ziyareti ile başlayan Güngör, Muhtar ve STK ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor.

“Muhtarlarımız Cumhuriyetin yapı taşlarıdır”

Ziyaretlerine muhtarlarla devam eden Güngör şunları söyledi: “Yerel yönetim demek, çekirdekten başlayan sokak-mahalle kültürünü kavrayıp ihtiyaçlarını analiz etmek demektir. Mahallelerimizi yöneten mahalli idarecilerimiz olan muhtarlarımız, mahallesinin ihtiyacını en iyi bilen kişilerdir. Bizler nasip olur da bu göreve atanır ve seçimi de alırsak ki alacağımızdan hiç şüphem yok, sürekli ve aktif bir şekilde muhtarlarımızla çalışarak sorunları muhtarlarımızın istek ve taleplerine göre çözeceğiz. Halkımızı asıl yönetenler halkın en önemli zinciri olan muhtarlardır. Parti politikamızda da muhtarlarımızın yeri ayrıdır. Çünkü muhtarlarımız Cumhuriyetimizin birer yapı taşlarıdır.”

“Bu şehre vefa borcumuz var”

Muhtarlarla sadece aday adaylığı sürecinde bir araya gelmediğini, gerek görev aldığı STK’larda, gerek İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediye meclis üyeliği sürecinde muhtarlarla birlikte sürekli çalıştıklarının altını çizen Güngör, “ Büyükşehir meclis üyeliğimde olsun, parti çalışmaları sırasında olsun muhtarlarımızla hep iç içe olduk. Bizlere düşen görev neyse elimizden geldiğince yapmaya ve sorunları yetkili mercilere iletmeye çalıştık. Bu şehre, bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın olduğu gibi bizlerin de bir vefa borcu var. Bizler bu şehrin havasını soluyor, ekmeğini yiyoruz. Hem vatandaş olarak hem de bu şehre başkan adayı olarak katkı koymak asli görevimizdir. Bu bugün de böyle, bundan sonra da böyle olacak! Eğer partimiz bana bu görevi verir, halkımız da evet derse şehrimiz için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

“Başkan gibi karşılanıyoruz”

Ziyaretleri sırasında başkan gibi karşılandıklarını belirten Güngör, “Ziyaretlerimiz sırasında bırakın aday gibi karşılanmayı adeta başkan gibi karşılanıyoruz. Bu da bizleri daha çok motive ediyor. Gerek muhtarlarımız gerekse vatandaşlar bizlere isteklerini, şehre veya mahallelerinde neler yapılması gerektiğini anlatıyor ve çözüm istiyor. Bizler de bu zaman zarfında başkan olursak ilk yapacağımız girişim ve projelerden bahsediyor, sorularına yanıt vermeye çalışıyoruz. Kısaca kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımıza ve bu süreçte ziyaret gerçekleştirdiğimiz tüm kurum ve kuruluşlara bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler