131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN, YENİDEN CHP’DE

26 Nisan 2018, Perşembe 06:33

     


2014 Yerel Seçimleri’ndeki aday belirleme sürecinde yaşanan tartışmalar nedeniyle partiden ayrılan Avukat Özlem Şan Oğuzhan, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın çağrısıyla tekrar partiye dönerek üye oldu.

Daha önce uzunca bir süre CHP Aliağa İlçe Başkanlığı yapan, Avukat Özlem Şan Oğuzhan partiye geri döndü. Oğuzhan, 2014 yerel seçimlerinde Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olmuş, ancak belediye başkan adayı belirleme sürecinde sonuçlara itiraz ettiği için partiden istifa etmişti. O dönemden bu yana parti dışında olan Özlem Şan Oğuzhan, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın çağrısıyla tekrar partiye dönerek üye oldu.

Durmaz: “Partinin eksiksiz, bir arada olduğunu herkes görecek”

Özlem Şan Oğuzhan’ın partiye yeniden dönüşü ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, "Türkiye’nin ve Aliağa’nın içinde bulunduğu tabloda CHP’nin genel ve yerel iktidarına ihtiyaç olduğunu görüyorum. Bunun için de hep birlikte çalışabileceğimizi düşündüğüm bütün arkadaşlarımızı, bütün partililerimizi çalışmalara katılmaya çağırıyorum. Geçmişte de birlikte çalışmış olduğumuz ve partililiğini bildiğimiz Özlem Hanım’a da bu anlamda çağrıda bulunduk. Çağrımıza olumlu yanıt verip partimize tekrar üye olarak aramıza katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Partinin Aliağa’da eksiksiz, bir arada olduğunu, önümüzdeki günlerde kenarda duran ve çalışmalara katılmayan arkadaşlarımızın da katılımıyla herkes görecek. Bu buluşma ve birleşmeyle hem Türkiye’de kurulacak genel CHP iktidarına Aliağa’dan güçlü bir katkı sunacağız hem de Aliağa’da CHP iktidarını yeniden kuracağız.” dedi.

Oğuzhan: “Gönlümün hep CHP’de olduğu bilinen bir gerçek”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özlem Şan Oğuzhan da, “Özcan Bey birlik ve beraberlik adına bir çağrı yaptı. Güzel bir davranış sergiledi. Zaten şeklen istifa etmiş olsam da benim gönlümün hep CHP’de olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçekti. Bu şekilde bir geri dönüş sağladık. Partimizin bu süreçte daha da güçlenmesi gerekiyor. Geçmişteki hatalardan herkes ders çıkardı. Birlik ve beraberlik için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu. Partiye gönül verip parti dışında olanlara da bir çağrıda bulunan Oğuzhan, “CHP herkesin yuvası. Herkesin yuvasına dönme vakti geldi de geçiyor. Ben de herkesin yuvasına dönmesi adına çağrıda bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler