131019098
26 Nisan 2024, Cuma

EROĞLU'NDAN 'HAYIR'LI DESTEK

27 Mart 2017, Pazartesi 06:35

     


2014 Yerel Seçimleri’nde CHP'den Aliağa Belediye Başkan Adayı olan Barış Eroğlu, partisinin Anayasa Değişikliği Referandumu sürecindeki çalışmalarına destek veriyor.

2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Aliağa Belediye Başkan Adayı olan Barış Eroğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu kapsamında partisinin çalışmalarına destek oluyor. CHP Aliağa İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf, köy ve mahalle ziyaretlerine katılan Eroğlu, vatandaşlara referandumda neden hayır denilmesi gerektiğini anlatıyor. Partisinin organize ettiği ziyaret programı haricinde de esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Eroğlu, anayasa değişikliğinin neler getireceği hakkında bilgiler vererek 'Hayır' kampanyasına destek istiyor.

"ÇOK SESLİLİK DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR"

CHP İlçe Teşkilatı’nın görevlendirmeleri doğrultusunda ziyaretlerinin sürdüğünü belirten Barış Eroğlu,"Genel başkanımız, milletvekillerimiz ve partimizin önde gelen isimleri yaptıkları açıklamalarda yürütmenin tek kişinin elinde toplanması ve bunun doğuracağı sonuçlara atıfta bulunuyorlar. Biz de ziyaret ettiğimiz yerlerde vatandaşa bunları anlatıyoruz. Tek kişinin her şeye muktedir olmadığı, her şeyi çok iyi bilemeyeceği, çok sesliliğin demokrasinin bir gerekliliği olduğunu anlatıyoruz. Parti olarak sokakta daha etkili olmamız lazım. Tanınan, bilinen insanların bu değişikliği sokaktaki insana anlatmasının daha büyük etki yarattığı aşikar. Partimiz bizi bu konuda görevlendiriyor. Biz de ziyaretlerimizi yapıyoruz. Aliağa'da, özellikle de esnaf, ülkenin sürekli seçim atmosferinde olmasından dertli. İnsanlar işlerine ket vurduğu için bu durumdan rahatsız. Bir an önce bu seçim sürecinin tamamlanarak tıkanan ekonominin önünün açılmasını istiyor."dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler