131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ESKİ DSP'Lİ AK PARTİ'YE DESTEK İÇİN TÜRKİYE'Yİ GEZİYOR

27 Mayıs 2015, Çarşamba 10:03

     


Türkiye'yi karış karış gezerek AK Parti'nin seçim çalışmalarına destek veren Erol Özavcı'nın son durağı İzmir'in Aliağa ilçesi oldu.

2010 yılında Demokratik Sol Parti'den Genel Başkan Adayı olan ama seçimleri kazanamayan Erol Özavcı, düşüncelerine karşılık geldiğini ifade ettiği AK Parti'ye geçerek 2014 yerel seçimlerinde Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adayı oldu. Seçimleri kazanamayan ancak AK Parti için çalışmalarını sürdürmekten vazgeçmeyen Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde toplamda 55 il gezerek Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.

2015 genel seçimlerinde de Kocaeli’den AK Parti milletvekili aday adayı olan Erol Özavcı, aday gösterilmemesine karşın AK Parti için il il gezerek oy istemeye devam ediyor. Seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla şahsi aracını AK Parti seçim aracı gibi giydirerek Doğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz ve Ege Bölgeleri olmak üzere toplam 55 il gezdi. 56. durağı olan İzmir'de de vatandaşlarla bir araya gelerek seçimler hakkında fikir alışverişlerinde bulunan Özavcı, Aliağa ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu'nda partililer ile buluştu.

AK Parti'den sonra Türkiye'nin, bir çok alanda olumlu değişikliklere imza attığını belirten Özavcı, "AK Parti'ye güvenen halkımız, ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma AK Parti sayesinde çağ atladı. Ben de bu inanç ile değişime katkıda bulunmak adına, kimseden destek almayarak kendi imkanlarımla dahilinde canımla, kanımla kefenimi giyerek AK Parti'ye destek için bu yola baş koydum" diye konuştu.

Partililer ile bir süre sohbet eden Özavcı, seçim çalışmaları kapsamında Aydın'a gitmek üzere yola çıktı. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler