131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Akbulut “BÜTÇEYİ ÇAR ÇUR ETMEK CİĞERSİZLİKTİR”

27 Mayıs 2017, Cumartesi 06:48

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın ve gayrı resmi baş danışmanı Ömer İşlek’in sosyal medya üzerinden kendisine sarfettiği ağır sözlerle kendisini üslubu bozmamaya davet eden MHP Aliağa İlçe başkanı Abdurrahim Aydemir’e yanıt verdi.

Bu güne kadar yaptığı açıklamaların hepsini belge ve kanıtlarıyla birlikte ortaya koyduğunu söyleyen Akbulut, bunu yaparken de hiç kimseye ‘şerefsiz, onursuz, ciğersiz’ gibi kelimeler sarfetmediğini, çünkü ‘kanı ve sütü temiz vatan evladı’ olduğunu belirtti. Yerel seçimlerden sonra teşkilat olarak yapıcı bir muhalefet uyguladıklarının altını çizen Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Akbulut “Doğru olan, Aliağa'nın hayrına olan her hizmeti destekleyeceğimizi defaatle söyledik. Bu doğrultuda Avcı Ramadan ve Ağapark’ın arsa tahsislerinin yapılması, ki siyaseten takdirini Belediye Başkanının alacağını herkes biliyordu, biz de biliyorduk. Bu ve benzeri birçok konuda yardımcı olduk.” dedi.

“GERÇEKLER ÇILGINA ÇEVİRDİ”

Bu süreçre birçok ranta engel olduklarını ve zamanı geldiğinde onları da anlatacağını belirten Akbulut “Bir süre önce Türkiye'deki bütün belediyelerin denetlendiği gibi Aliağa Belediyesi'nin de DENETİM KOMİSYONU RAPORUNU tek tek açıklamaya başladık. Tabi, gerçekleri ispatı ile birlikte halkın önüne koymak belediye Başkanı Serkan Acar ve gayrı resmi başdanışmanını çılgına çevirdi. Suçluluk psikolojisi ile, yaptığımız açıklamalara verecek cevapları olmadığından, küfür etmeye, hakaret etmeye başladılar.” şeklinde konuştu.

“SİZİN KULLANDIĞINIZ KELİMELERİ KULLANMIYORUZ”

Sosyal medya üzerinden kendisini hedef alarak yazılan hakaretlere çeşitli atasözleri ve şiirlerle karşılık veren Akbulut “Biz şerefin, onurun ve ciğerin ne demek olduğunu gayet iyi bilen ve yaşayan insanlarız. Ama. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemenin, kamuyu zarar ettirmenin, Beyt-ül Mal'a çökmenin, Bütçeyi çarçur etmenin de şerefsizlik, onursuzluk ve ciğersizlik olduğunu da gayet iyi biliyoruz! Size, sizin bize kullandığınız bu kelimeleri kullanmıyoruz. Takdiri Aliağa halkına bırakıyoruz. Tabii ki ettiğiniz hakaretler ile ilgili yasal süreci başlatıyoruz. Yalnız şunu da unutmayın, üstad Mehmet Akif'in dediği gibi; ‘Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?/Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum!’”dedi.

“BELEDİYE BAŞKANINI VE DANIŞMANINI YOLA GETİR”

Gazetemize verdiği röportajda kendisini üslubunu bozmamaya davet eden MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’e de yanıt veren Akbulut “Sayın Başkan; benim üslubumdan bahsetmişsiniz. Seni biz doğruluktan yana biri olarak tanırdık! Bana, bir ilçe başkanına ve teşkilatına ciğersiz, şerefsiz, onursuz diyen Belediye Başkanına ve ‘gayrı resmi’ danışmanına iki laf edememişsin. Dolayısıyla sakın bana üslupdan bahsetme! Referandumda Genel Merkezini ve Genel Başkanını dikkate almayan, sahte kongreler ve gizli toplantılarda Meral Akşener'i destekleyen, sizdenmiş gibi görünen ama sizi kullanan Belediye Başkanını ve danışmanını yola getir! Bunları koruyor olmanı ve yapılanlara sessiz kalmana biz bir anlam yüklemek istemiyoruz. Bu arada ben de seni seviyorum Abdurrahim abi.” diye konuştu.

“NEFESİMİZ HEP ENSELERİNDE OLACAK”

Mesajının sonunda Aliağalılara hitap eden Akbulut “3 yıl öncesine kadar Türkiye'nin göz bebeği ilçelerinden biri olan Aliağa'da siyasi bir seviye ve ahlak vardı. Bu Belediye Başkanı ve gayrı resmi danışmanı bu seviyeyi maalesef dibe indirmiştir. Takdir siz hemşerilerimizin.” derken, netice itibariyle bu güne kadar Aliağa halkının haklarını sonuna kadar savunduğunu ve hiçbir haksızlığa boyun eğmediklerini belirtti. Bundan sonra da Yaşar Akbulut’un ve Ak parti Aliağa teşkilatının nefesinin Belediye Başkanı Serkan Acar ve gayrı resmi baş danışmanının ensesinde olacağını söyleyen Akbulut, mesaını idrak etmiş olduğumuz Ramazan ayının tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ederek tamamladı. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler