131019098
26 Nisan 2024, Cuma

CHP’DE BİRLİK TOPLANTISI

29 Ekim 2018, Pazartesi 06:47

     


Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı sürecinin sonuna gelindi. CHP Aliağa İlçe Teşkilatı, Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan isimlerle birlikte bir toplantı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi 26 Ekim günü saat 17.00’de yerel seçimler için belediye başkanlığına aday adaylığı başvuru sürecinin sona erdiğini duyurdu. CHP Aliağa İlçe Teşkilatı aday adaylığı sürecinin son gününde ilçe binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Özcan Durmaz, Barış Eroğlu ve Ümit Devran’ın katılım gösterdiği basın toplantısına Ulviye Öztürk, Erol Güngör, Osman Murat ve Remzi Özcan mazeret bildirerek katılım gösteremedi.

“Partimizi yerelde iktidara taşımak en büyük hedefimiz”

Görevine yeni başlayan CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit konuşmasına başlamadan önce ‘Kardeşlerimiz İçin El Ele’ kampanyasını hayata geçirip başarılı bir şekilde sonuca ulaştırdıkları için CHP Aliağa Gençlik Kolları üyelerini tanıtıp tebrik etti. Tebriklerin ardından Başkan Gülsen Cirit, "CHP belediye başkanlığı aday adaylığına başvuru 26 Ekim 2018 tarihi saat 17:00'de sona ermiştir. Demokrasiye gönülden bağlı ve bunu içselleştirmiş CHP'nin, her biri bu görevi başarıyla yerine getirebilecek aday adaylarının başvuru dosyaları Aliağa İlçe Yönetimince teslim alınmıştır.” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aliağa Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan isimler Barış Eroğlu, Erol Güngör, Osman Murat, Özcan Durmaz, Remzi Özcan, Ulviye Öztürk ve Ümit Devran oldu. Başkan Cirit, “Aliağa İlçe Örgütü olarak Genel Merkezimizin yetkili organlarınca belirlenecek adayımızın açıklandığı tarih itibariyle, birlik ve beraberlik içinde partimizi yerelde iktidara taşımak en büyük hedefimizdir. CHP Aliağa İlçe Yönetim olarak adaylarımıza çalışmalarında başarılar diler sevgi ve saygılarımızı sunarız.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler