131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞASPOR FK, KOCAELİ BÜYÜKDERBENTSPOR’U KONUK EDECEK

5 Ekim 2018, Cuma 06:46

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) ilk iki haftasında hanesine üç puan yazdıran Aliağaspor FK, ligin 3.haftasında kendisiyle aynı puana sahip Kocaeli Büyükderbentsporu sahasında konuk edecek. 7 Ekim Pazar günü Petkim Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Son lig maçında Bornova Yeşilova Spora 1-0 mağlup olan Aliağaspor FK, Kütahya Çamlıcasporu 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Kocaeli Büyükderbentsporu ağırlayacak. Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanmak isteyen Aliağaspor FK, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmalarını Petkim Stadında Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde sürdüren sarı siyahlılar günü tek idmanla tamamladı. Isınma hareketleri ve hafif tempolu koşu ile başlayan idman kanat varyasyonları ve tam sahada yapılan çift kale maçla son buldu. Çift kale maçta futbolcuların son derece hırslı oldukları gözlemlendi. Futbolcuların ikili mücadelelerdeki hırsı teknik heyeti memnun etti. Sarı siyahlıların Trinidad ve Tobago’lu yıldızı Quesı Jonathan Weston, hava toplarındaki hâkimiyeti ve attığı gollerle göz doldurdu. Teknik Sorumlu Polat Çetin, oynanan çift kale maçta oyuncularına sık sık uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler