131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MİNİKLER ŞAMPİYONADAN ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ

5 Aralık 2018, Çarşamba 06:30

     


Buca’da Afet Evleri Spor Salonu’nda Minikler İzmir Tekvando Şampiyonasında mücadele eden Aliağalı sporcular iki altın madalya kazandı.

Minikler İzmir Tekvando Şampiyonası rekor katılımla 3 kortta yapıldı. Yaklaşık 60 kulüp 500 sporcu ile yarıştı. 45 kiloda bayanlarda Melike Duman ile 27 kiloda Zeynep Arzuman tüm rakiplerini geçerek kategorilerinin şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Tekvando Antrenörü Ziya Cönge öncülüğünde tekvando eğitimi alan gençler, gösterdiği büyük başarıyla ilçeye büyük bir gurur yaşattı.

‘Aliağa’da güzel bir potansiyele sahibiz’

Tekvandoya ilginin kazanılan başarılarla birlikte oldukça arttığını ifade eden Antrenörü Ziya Cönge ”Rekor katılımın olduğu şampiyona da 2 altın madalya kazandık. Geçtiğimiz haftalarda da yıldızlarda altın madalya kazandık. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta okullar arası şampiyonalar var oradan da dereceler çıkaracağız. Aliağa’da güzel bir potansiyele sahibiz hem özel kulüp sporcularım, hem de Halk Eğitim sporcularım ile Tekvandoyu en doğru, güzel ve başarılı bir şekilde Aliağa da yaşatıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz. Sporcularımı kutlarım bütün sporcularıma başarılar dilerim.” dedi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler