131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ÇAKMAKLI’DA FUTBOL ŞÖLENİ

10 Temmuz 2018, Salı 06:14

     


Aliağa’nın Çakmaklı Mahallesi’nde ‘Sezer Erşan Futbol Turnuvası’ düzenlendi. Aliağa Belediyesi ve Çakmaklı Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen turnuva izleyenlere futbol şöleni yaşattı.

Geçtiğimiz yıl genç yaşta hayatını kaybeden Sezer Erşan’ın adı ile düzenlenen turnuvaya U-9 ve U-10 kategorilerinde toplam 16 takım katıldı. İzmir ve çevre illerden de katılımın olduğu turnuvada minik yıldızlar gösterdikleri performans ile beğeni topladı. Sezer Erşan Futbol Tesisleri’nde iki gün süren turnuvada minik futbolcular sahada şampiyonluk için mücadele ederken ailelerde tribünde büyük bir heyecan yaşadı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvayı Sezer Erşan’ın ailesi ile birlikte izledi.

Turnuvanın birinci günü İzmir Üçyol Gençlik’i penaltılarla 4-3 mağlup eden Pınargücü Spor, U-9 kategorisinin şampiyonu olarak başkanlık kupasının sahibi oldu. U-10 kategorisinin finalinde ise İlkadım Spor’u 2-0 mağlup eden Murat Germen başkanlık kupasını kaldırdı. U-9 kategorisinde şampiyon olan Pınargücü Spor ile ilk dörde giren takımlar kupalarını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, baba Eşref Erşan ve anne Nihal Erşan’ın elinden aldı. U-10’da ilk dörde girmeyi başaran takımlara ise kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt takdim etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler